alex1151 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Gratulacje udanego zakupu Trudno to nazwać "zakupem".....to była prawdziwa kradzież ;) Wczoraj odebrałem odmalowany zbiornik i boczki. Emblematy odświeżone a wszystko idzie w dobrym kierunku. Oczywiście zostaje w oryginale. Teraz czas na drobne zmiany typu lepsze i większe sakwy oraz kufer na tył. Przyda też się szybka na trasy........powolutku, pomalutku a "babcia" odzyska swój dawny blask :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Jak będziesz potrzebował kiedyś więcej mocy, to szukaj amerykańskiego wałka - oryginalnego, bo na niemiecki rynek ten silnik jest stłumiony do 50KM właśnie wałkiem. Oridżinal miał 63KM. Chociaż z osobistego doświadczenia Ci powiem że nie warto :D wzrost mocy niewielki, a czuć że silnik bardziej się wysila.... ;) P.S. ja swoją "drugą" (do podmianek i na części) kupiłem za 450 jewro i sprzęgło rozrusznika było do poprawy. Ale też warto było. Edytowane 26 Maja 2013 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzieki za info. Chyba zostane przy tym co mam.....choc wzrost mocy strasznie kusi:) Zastanawialem sie wlasnie czy te 13KM nie zrobi jakiejs duzej roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 silnik to sie meczy przez dlawienie a nie przez to ze pracuje w zakresach do jakich go przystosowano . Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Więc skusic sie czy nie? 63 KM.........zawsze to odrobinke więcej. Tylko czy "babcia" to wstrzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie ruszaj, dopóki jeździ i nie narzeka - to bez sensu. Jak brakuje mocy to szukaj czegoś mocniejszego :) przynajmniej ja bym tak zrobił, a mam strasznie wykastrowany motocykl (ponad 1/3). Po prostu hołduję zasadzie "lepsze wrogiem dobrego". Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nie zmieniaj, nie warto. Kulka, niestety nie masz racji, prawo fizyki robi swoje - owszem miał ciutkę więcej mocy, ale z miejsca się o wiele bardziej grzał no i wciągał więcej. Wiem, bo zmieniałem i znam swój motor dosyć dobrze. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Decyzja zapadła.....NIC NIE ZMIENIAM :biggrin: Skoro taką ją wygrzebałem......to niech taka zostanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No tak, ale w oryginale to żadnych frędzli na kierze nie było..... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No tak, ale w oryginale to żadnych frędzli na kierze nie było..... ;) Pewnie, że nie było:) Sakw też ie było...i szyby nie było a już czeka;) Bryła i osiągi zostana bez zmian......natomiast kilka dodatków nie zaszkodz,prawda? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Frędzle mogą się wkręcić w koła czy coś to wtedy zaszkodzą ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 To taka "babcia" która jest ciągle w galopie....nie grozi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fajowa CB - gratuluję zakupu :) Nie lubię softczopków, ale CB 650 wyjątkowo ładnie w tej wersji wygląda Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgadzam się...ta wersja jest bardzo sympatyczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Lekkie odświeżenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi