zalmen3 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Żona takim jeździła, 1.2 zagazowany. Spoko auto tylko rdza go brała. Krótki, szeroki i dużo miejsca w środku. z tyłu 2 miejsca.Z tą rdzą to podobno różnie bywa, jedne bierze inne w ogóle. Ten jest zdrowiutki i wszystko chodzi jak trzeba (jak już był w serwisie, to zawsze w autoryzowanym i miał kompleksowe przeglądy). czy w 15letnim twingo instalacja LPG zdąży się zamortyzować? Musiał byś sporo jeździćZ różnych źródeł wynika, że instalacja II-gen zwraca się po około 15.000 km. Zobaczymy, prześmigam nim pierwsze parę miesięcy i się zastanowię czy ładować podtlenek czy nie, zobaczę jak będzie palił przy moim stylu jazdy itp. W sumie to planuję nim jeździć tylko zimą, ale wiadomo jak to jest - jak już będzie to pewnie i latem nie raz się pojedzie, zwłaszcza, że ma klimę. W normalny miesiąc zimowy będę robił około 1500 km, więc wychodzi około 2 lat na zwrot LPG. Myślę że na sam zakup się zdecyduję... zwłaszcza, że cena mocno promocyjna :cool: , resztę się zobaczy. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Pewnie w 6/100 będziesz się mieścił chyba że masz ciężką nogę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anavrin5 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Smieszne ale prawdziwe , jezdze golfem 3 tdi 1,9 bezawaryjny. Spalanie 6 l. Polecam ,a tez zwolennikiem vw nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Największym minusem Twingo jest szalejący rudzielec - jeżeli to jest spoko, to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Z rudym to jest tak że bierze głównie te bite, a że takich jest 95% to opinia idzie dalej.Smieszne ale prawdziwe , jezdze golfem 3 tdi 1,9 bezawaryjny. Spalanie 6 l. Polecam ,a tez zwolennikiem vw nie jestem. Ale my tu mówimy o benzynie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Za dużo styczności z twingo nie miałem, ale to które robiłem to w sumie nie głupi dupowóz. Małe, ale miejsca dla dwóch osób dość, wszystko bardzo proste - a więc niezawodne i super proste w naprawie. Tylko auto poszło w końcu na złom, bo gniło po prostu wszystko i nawet nie było do czego spawać, a to za tani wóz żeby bawić się w jakieś duże naprawy blacharskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi