ar2ro7 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Mam dwie informacje dla zainteresowanych 1. Oldtimerbazar już 24 lutego we Wrocławiu W sumie około 4 hektarów do obejścia. Parkingi są bezpłatne. Początek imprezy o godzinie 7 rano. Impreza trwa do 14. Począwszy od godziny 9.oo o każdej pełnej godzinie pokazy stuntu zaczyna Stunter13. Ostatni pokaz o godzinie 13.oo. 2. Mamy przyjemność przedstawić ofertę uczestnictwa w III edycji„Wrocław Motorcycle Show 2013”Impreza odbędzie się w dniach 16-17 marca 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Przyjdźcie do mnie na stoisko Motocainy na WMS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Za późno, już wróciłem :P Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Łeeee, to wbijaj jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Targi zaliczone, na pamiątke stary Sokół Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Polecicie coś szczególnie godnego uwagi? Jutro się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Szczerze napisawszy byłem pierwszy raz we Wrocku i podobało się.Swietny pomysł z militariami, mają goście fazę ale naprawdę robią wrażenie. Zobaczyłem i pomacałem to co miałem zobaczyć, brakowało jedynie Multistrady.Stunterzy spoko. 20 zł absolutnie nie zmarnowane. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 I ja wróciłam zadowolona. Nowy KTM 1190 robi wrażenie! Przyjemnie było pokręcić się w tłumie podobnych do siebie motooszołomów :) Swietny pomysł z militariami, mają goście fazę ale naprawdę robią wrażenie. Jeśli kogoś kręci, to polecam http://www.strefamilitarna.info/sm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi