Staszek_s Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Zieeew. To już było i nie warto poruszać w temacie Chorwacji. Edytowane 28 Lutego 2013 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) poluzowałem i się ułożył!!!!!!!!! Edytowane 28 Lutego 2013 przez Stroman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Planuję pojechać na początku września do dubrownika ale tylko tam i spowrotem. Będę śledził Twój wątek. Jak daty nam się zegrają to możemy razem pojechać. By za nudno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Lipiec i sierpień to kupa ludzi i ceny wysokie, zawsze jeździłem moto w czerwcu i było ok, tylko miejscowi i niemieccy emeryci camperami. Raz pojechałem 20 maja i.... ciężej było znaleźć kwaterkę bo wszystko było pozamykane i właścicieli brak, ale w końcu coś się znalazło i niedrogo, 10e/noc/os. Polecam zwiedzać wyspy motocyklem, cena promu nieduża i nie trzeba się bać, że braknie miejsca, motory wjeżdżają pierwsze i są upychane po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi