Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 ONA ROBI LODA MU :buttrock: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 heh przypomniało mi się jeszcze (z ogniska w Dziurce) jak była gadka o babkach pięknych inaczej, że jakby co "... to flagę na twarz i za ojczyznę..." :mrgreen: normalnie czysty patriotyzm :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Czolem! Ja nie mam ani fonii ani wizji' date=' bo sie na eftepa dostac nie moge :banghead: ;) ;)[/quote']da mejla to powysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Czolem! Ja nie mam ani fonii ani wizji' date=' bo sie na eftepa dostac nie moge :banghead: ;) ;)[/quote']da mejla to powysyłam W takim razie jestem chętny! ;) poniewaz też niemogę dostać się na tego FTP'a Mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 ponieważ jak widzę sporo osób ma problem ze zdobyciem zdjęć,a interia akurat powiększyła skrzynke z 10 do 100 MB to po prostu dorzucam zdjęcia Berna na [email protected] (hasło blabla jakby ktoś zapomniał) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Kur*e, nie mam czasu do tego przysiąść. Ponieważ wiele osób zgłaszało problemy z tym zafajdanym ftp, pliki zamieszczam na serwerze www.rb9.prv.pl/rzyki PZDR PS. Kto ma jeszcze jakieś inne foty poza zdjęciami Berna i Aśki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 PS. Kto ma jeszcze jakieś inne foty poza zdjęciami Berna i Aśki??właśnie!!dawać zdjęcia!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 PS. Kto ma jeszcze jakieś inne foty poza zdjęciami Berna i Aśki??Ja mam troszkę :lol: tylko gdzie wrzucić żeby sobie wszyscy ściągnęli ? Yaco może do Ciebie mailem a Ty już wsadzisz na serwera ? Daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Krasnal dowej te foty szybko bo chce se avatara zmienić :mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja tez ma trochę zdjęć.Dajcie jakieś namiary gdzie mam wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Pipcyk jakby co to mi nie wysłaj na razie bo ja jeszcze torche na modemie pojade i by mi sie usmażył przy fotkach... :banghead: Przyjade keidys z czystą płytą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Krasnal dowej te foty szybko bo chce se avatara zmienić :mrgreen: :banghead:He he - mam już swoje typy - wybier se :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 He he - mam już swoje typy - wybier se Hhehee proponuję 4warte :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 czwarty rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 QRnakrasnal pało edytuj tego posta i wywal te footy z forum... to ino dla VIPów pało :banghead: ;) ;) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi