Joe Black Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Moją Hondą CB 750 Nighthawk z 1992r. w trakcie użytkowania trochę przerobiona... wrzucona kierownica od CBR 600f, przerobiona kanapa, obniżona przednia lampa, pocięta rama z tyłu, rozwiercony wydech, przycięta szyba itp.straciła pod kątem użytkowym, ale zyskała na klimacie - przynajmniej dla mnie :)http://www.youtube.com/watch?v=LqkvPs4HUVAhttp://www.youtube.com/watch?v=2GAhPVBorV4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Świetna jest. Chociaż przydałoby się pomyśleć nad podwójną tarczą z przodu. Drapieżności by to dodało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Black Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 chciałbym zachować 18'' z przodu a w tym rozmiarze to chyba ST1100 miała z dwiema tarczami, kiedyś szukałem, ale se w końcu darowałem. przyznam że hamulce nie są mocną stroną Nighthawka, póki co tylko przewód wymieniłem na oplot, i jest trochę lepiej. jakby był hajs to bym kupe rzeczy jeszcze zrobił... upside down, wpomniane hamulce, amory gazowe na tył, i może koła na szprychach. może kiedyś... kiedyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie ma to jak się karnąć bez kasku, w koszulce i szludze w zębach :biggrin: Ogólnie ładna, jak kolega wyżej napisał, można by pomyśleć nad podwójną tarczą, drapieżność drapieżnością, bezpieczeństwo na pewno by się zwiększyło ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja bym jeszcze lusterka dołożył w końcówkach kierownicy. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Black Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) myślałem nad tym ale doszedłem do wniosku że czasem to w korku może przeszkadzać przy przeciskaniu się. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Joe Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Mnie ogranicza trochę miejsce zaparkowania - wąska ościeżnica. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 zajebisty, nie wydaleś fortuny a masz fajnie przestylizowany sprzet, tylko jakieś zgrabne kierunki dorzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Film mnie rzucił na kolana. Żywy bohater komiksu Joe Bar. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 jakies lusterka by pasowalo miec chociazby dla bezpieczniejszej jazdy. troche kosmetyki i gitara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No no........do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ale fajny :))) Myślałam o przebudowaniu mojej "Landryny" tylko,że sama nie umnę ;) Mój kolega z Kwidzyna zaje..ście przerobił Ducati Monstera-spory koszt ale efekt rewelacyjny. Cały czas szukam zdjęć jakby mojego Triumpha w ładny sposób "scafeować"...Jeżeli macie jakieś foty-propozycje to proszę-chętnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobry szatan! Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Maszyna z duszą, pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Fajna, ale ja bym wywalił te wielkie kierunki, daszek znad lampy i pomyślał nad mniejszymi boczkami. Poza tym ok :) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi