Reynevan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Skromnie moja brzydota...Zrobiłem dzisiaj z Kasią pierwsze legalne 150km w życiu,porzuciłem brudasy z racji potrzeby szybszego przemieszczania się po czarnym,padło na SuperMoto,lubię single,a lc4 jest kompromisem między ,,prawdziwymi" SM a sprzętem którym da się nawijać dłuższe traski :] Ogólnie jestem zadowolony,chciałem wścieklizny i ją mam... pozdro :] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolowo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z 5 idzie w górę ? :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Szczerze jeszcze nie próbowałem :cool: ale myślę że przy odrobinie wprawy nie będzie z tym żadnego problemu :biggrin: Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zajebisty, u nas na forum szuka taki kolo LC4 SM i znaleść nie może, a Twój jest pikny. Ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Gratuluję pomarańczy. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dziękuje,dałem niecałe dziewięć,także chyba nie najgorzej,ciężko zaleźć takiego kata,szczególnie w takich pieniądzach ;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynio61 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Fajna pomarańczka :) . Powodzenia w "ujeżdżaniu" jej :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Z 5 idzie w górę ? :cool: :cool: nie idzie ale z 3 spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A to w teren sie nadaje? Ile to waży? Gratulacje Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na takich oponach raczej nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Taaaaaa.............. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 w teren to wiesz..byle by przelecieć lasem/polną drogą,skok zawieszeń jest duży więc jest to możliwe i stosunkowo komfortowe,nawet testowałem w tym roku latanie po błocku,no i brak przyczepności właśnie robi swoje... 123kg na sucho,jedna z lżejszych wersji,tylko 660 jest lżejsza bo nie ma rozrusznika i aku Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ale luuta! Daj się rypnąć ;-) Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Fajna maszyna :)Jeszcze opony w teren na wymiane i bedzie radocha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi