Ansset Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Oddane 450ml O+, potwierdzenie przesle rano, dzis juz nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Kto wie co u Rafała?Dalej oddajemy krew? bo można już drugą rundę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej998 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam SerdecznieChciałem na wstępie się przywitać jestem nowy na Tym forum.A następnie zapytać czy akcja z krwią dla Rafała nadal aktualna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Rozmawiałam z Iwoną - Rafał czuje się nieco lepiej, ale krew nadal jest potrzebna - więc prośba o oddawanie i przesyłanie zaświadczeń nadal aktualna. Jeśli ktoś może oddać same płytki - też bardzo potrzebne i wielka prośba o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja oddałem krew 28.12.12 a następny raz mogę oddać 22.02.13, nawet dano mi takie specjalne zaproszenie na kolejne oddanie z tą datą. Ba nawet pocztą przysłali mi książeczkę honorowego dawcy. Więc 22.02 pójdzie kolejna dawka dedykowana dla Rafiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja oddawałem 29.12. ale spróbuję teraz. mam urlop. jak się nie uda pójdę w lutym albo oddam same płytki, bo to można oddawać często :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubasa Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam 450 rh- poszło z Gliwic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo500 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam! Poszło wczoraj 450ml,dla kolegi z Bydgoszczy. Pani spisała dane i powiedziała ze to wystarczy. Pozdrawiam i ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRACHOL Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) WAŻNA INFORMACJAOkazuje się, że Rafi potrzebuje jednak przeszczepu szpiku kostnego. Dzisiaj (02.02.2013 sobota) w Instytucie Hematologii w Warszawie (Ursynów) organizują dzień otwarty dla potencjalnych dawców szpiku kostnego. Cała procedura jest darmowa i dobrowolna. Dzień otwarty trwa do godz. 13.00.Jeżeli zgłosi się nas więcej, to zwiększy się prawdopodobieństwo znalezienia genetycznego blliźniaka dla Rafiego.Oczywiście każdy może w trybie indywidulanym zgłosić się do dowolnego ośrodka zajmującego się zbieraniem chętnych do przeszczepu. CEO podawał wcześniej link do rejestracji online.W iminiu Iwony zapraszam wszystkich chętnych na dzień otwarty na Ursynowie.Pozdro Edytowane 2 Lutego 2013 przez KRACHOL Cytuj Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo.Zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska. Moja NeoNówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizacisze Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Bardzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Rafcia.Nadal przebywa w szpitalu, jest właśnie po pierwszej chemii , dostaje codziennie krew i płytki.Był u mnie w odwiedzinach Piotr z Edytą z Włocławka i udało nam się oddać krew na potencjalnych dawców i przy okazji przebadać się bo w IHiT był akurat dzień otwarty.Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję w imieniu całej rodzinki. Edytowane 2 Lutego 2013 przez rafizacisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W IHiT od czwartku jestem codziennie, mój Ojciec teraz tam leży. Chętnie wpadnę do Rafiegio. W sobotę rano było sporo ludzi, to cieszy. Ja muszę się jeszcze podleczyć, na razie mam cięć i igieł dość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Koledzy i koleżanki akcja krew dla Rafizacisze ciągle trwa. Dziś oddałem kolejne 450ml i pozyskałem 5 kolegów którzy dedykowali swoją krew dla Rafała. Nasz Rafi od poniedziałku ma kolejną chemię. KTO MOŻE NIECH ODDAJE KREW, pomoże jemu albo komuś innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja dopiero w kwietniu będę mogła oddać krew ponownie. Kto może, niech oddaje. Nawet jeśli nie dla Rafała, to wiosną, latem bardzo dużo krwi potrzeba, bo jest mnóstwo wypadków...niestety także motocyklowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Akurat za dwa tygodnie mija termin "banicji", więc chętnie oddam. Na pohybiel choróbsku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Nie znalazłam "edit" więc piszę pod postem (sorry!). Czy dla Rafizacisze krew nadal jest potrzebna? Bo jak nie, to oddam dla Mongo; w poniedziałek-wtorek wybieram się do RCKiK. Edytowane 22 Marca 2013 przez Pchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi