Mag.Śl Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No pięknie ! Gratuluję !!! Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gratuluję. Podziwiam linię i pochodzenie ;) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ciekawe ile zamalowanie wzorków kosztuje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No no gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) A jak taki motocykl stoi w domku, to potem mu się będzie chciało w ogóle wyjeżdżać na dwór? Nie będzie leniwy jak kot? Edytowane 24 Grudnia 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jejku..ale jestem szczęśliwa :wub: ech..te różowe wzorki pasują do niej :rolleyes:Już się nie mogę doczekać wiosny :biggrin: A jak taki motocykl stoi w domku, to potem mu się będzie chciało w ogóle wyjeżdżać na dwór? Nie będzie leniwy jak kot? Staszku ja się nią jeszcze nacieszyć nie mogę :rolleyes: a wiosną napewno nie będzie leniwa..juz ja o to zadbam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tylko nie zapomnij pierogów ulepić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Patrycja jeszcze tymi pierogami hondzie nakarmi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Jejku..ale jestem szczęśliwa :wub: ech..te różowe wzorki pasują do niej :rolleyes:Już się nie mogę doczekać wiosny :biggrin: Staszku ja się nią jeszcze nacieszyć nie mogę :rolleyes: a wiosną napewno nie będzie leniwa..juz ja o to zadbam ;) Ekhmm... na którym pietrze mieszkasz? ;) , Kurcze ja na drugim i mi ciężko moto wprowadzić, ale gdyby nie to to też by motocykle stały u mnie przy choince :cool: !Gratki sprzętu i Wesołych Świąt! Edytowane 24 Grudnia 2012 przez tomjag Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 W końcu to prezent pod choinkę :biggrin: gdzie ma stać ? ;)Wesołych Świąt :) Tylko nie zapomnij pierogów ulepić ;) Wszystko ogarniam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edalton Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gratuluję zarówno Tobie, jak i Hondzie :) Cytuj http://forum.motocyk...__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Po wielu wielu latach tez przed świętami zakupiłem i stwierdzam że to było najfajniejsze lato :) Gratulacje i do sezonu :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 obchodziłeś Boże Narodzenie latem? Czy było to na drugiej półkuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sponsi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gratki Patrycja, cieszę się razem z Tobą ;Dpozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi