piórko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Eee, to w ogóle koców nie kupuję - zaoszczędzę na nowe, profi naklejki. Nie to nie! Jeszcze będziecie żałować! :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Eee, to w ogóle koców nie kupuję - zaoszczędzę na nowe, profi naklejki.To już lepiej lejki dolotowe, podobno dają przyrosty mocy do 15 KM (tylko producent zapomniał dopisać, przy jakim silniku i może chodzić o jednostkę napędową F-16). Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie ,mam jakiś tam plan rewitalizacji mojej księżniczki:- łożyska kół (wymienione)- sprzęgło (tarcze) (nigdy nie wymieniane)- olej- płyn hamulcowy- woda zamiast płynu- klocki tył- tarcze przód + klocki- świeczki- zawory (ustawione) i ewentualnie wlasnie do konsultacji : - sprężynki do sprzęgła- łożyska główki ramy ( moto ma 40 tys - nie wymienialem jeszcze , mam go od 37 tys) Czy o czymś zapomniałem ?Rozumiem zapał do jazdy, ale po co podstawowe czynności serwisowe, które nawet w drogowym motocyklu trzeba wykonywać żetelnie, wymieniać w osobnym temacie w dziale sportu moto??? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Podobno fajny z Ciebie człowiek "theodorze" ,więc nie będe komentował tego posta :banghead: Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Może się chłopak nudzi. Zima jest. P.S. zwłaszcza ta woda to jest dobry pomysł na teraz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Limo może ty trzymasz swoją kozę w krzakach chłopaku na mrozie:) Moje tarcze już zaczeły na nitach "pykać" - więc myśle ,że to już ich czas. Jeśli walenie gruchy w innym temacie nie przeszkadza a tu pije w oczy panów moderatorów to proszę usunąć. I kolego Theodorze RZetelnie :) to sie staram przygotować do sezonu. Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie no, stoi w garażu ale nieocieplanym. A czemu rozpoławiałeś silnik jeśli można wiedzieć? Tylko z ciekawości jak wyglądają panewki? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) A może zaglądał do skrzyni bo przy wymianie oleju trochę wiórek poszło i korzystając z okazji zajrzał głębiej? Czasem może bardziej opłacać się rozgrzebanie tego co się ma zamiast wymiana silnika wkrótce potem. Uwierz Limo, takie rzeczy się zdarzają. Ale pewnie kolega Zwierzak po prostu ma chęć dołączyć do Profi ekipy, jest na najlepszej drodze. Co razi ogół, jak słusznie zauważył. Kolego, jak masz np. koce, to się nie przyznawaj - to jest czynnik powodujący, że będziesz postrzegany jako outsider, wyjęty spod prawa, wyznawca własnych zasad. Staniesz się społecznie nieakceptowalny. Strażnicy Teksasu wkrótce Cię dopadną. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A może zaglądał do skrzyni bo przy wymianie oleju trochę wiórek poszło i korzystając z okazji zajrzał głębiej? Czasem może bardziej opłacać się rozgrzebanie tego co się ma zamiast wymiana silnika wkrótce potem. Uwierz Limo, takie rzeczy się zdarzają. O zdecydowanie, zgadzam się z tym, tylko Zwierzak sprawia wrażenie osoby nadgorliwej, co częściej przynosi więcej szkody niż pożytku (bez urazy :) ). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zmieliłem 2 bieg, a w 675 akurat jest taka budowa silnika ,że panewki z ręki mi jadły wymianie :biggrin: "Profi Ekipa" to dla mnie ziemia obiecana ! Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 I kolego Theodorze RZetelnie :) to sie staram przygotować do sezonu. Uwielbiam takie dojebki. To może sam unikaj kwiatków w stylu "będe, myśle, sie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi