Tomek Kulik Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Olek-Motocykle w Warszawie przy Łopuszańskiej ma kierownice 7/8'' aluminiowe z poprzeczką w różnych kolorach w cenie ok.130 zł.Na stronie Olka sa namiary na warszawski sklep. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 polecam ten sklep kozak obsluga i wogole olek to wporządku typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Renthala nie da sie wyprostować!! ja próbowalem 1,5metra rura i dupaale co, w ogóle się nie naddawała czy naddawała sie i cofała spowrotem?jesli to drugie to spróboj popukac młotkiem ;) :( Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 no niebylo opcji tzn wracala!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Olek-Motocykle w Warszawie przy Łopuszańskiej ma kierownice 7/8'' aluminiowe z poprzeczką w różnych kolorach w cenie ok.130 zł. One tylko ładnie wyglądają ale sa bardzo miękkie. Latwo sie gną i pękają przy prostowaniu :cry: Co do Olka to tam gdzie pracowałem to jest sklep patronacki Olek Motocykle i wpsołpracowało sie z nim naprawde dobrze. Tyle, że zwykle nie rozmwaiałem z Olkiem tylko z Ryśkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 O cholera, bo ja sobie taką kupiłem - niebieską - założę do małego Xt'ka.Może jednak będzie mocniejsza od kierownic Tomaselli. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 dzieki za odpowiedzi. niestety kierownicy, ktora chce kupic nie ma nigdzie i jej nie sprowadzaja bo nie jest typowa dla enduro. jestem zmuszony na kupno taniego zamiennika na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Yogi, czy Ty jakiś megatjuning budujesz? Bo ja będę budował, już mam kierownicę 28 mm kupioną u naszego kolegi z forum Filu. Na razie frezuję z puca mocowania pod półkę z otworami. Materiał to stop aluminiowy taki jak na adaptery do zacisków, chyba PA11 lecz nie jestem pewien. Materiał sprawdzony. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 e tam. po prostu chce uninkac przedluzania przewodow oraz rzeżby.Myslalem ze co jak co ale kierownice to latwo bedzie kupic, a widze ze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. Ja polecam kierownice z Reikona wiadomo przy troszke większej glebie wygnie sie :-) ale moim zdaniem jak na takie gleby jak miałem to wytrzymała duzio.. Duzo kumpli moich maja kiery z Reikona. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Korzystając z okazji zapytam jaką kierę do XT podpasować. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 A ja mam problem bo zaliczyłem dość mocnego szlifa ,z tym że całą siłe przyjeła kierownica ,nic innego nie zostało uszkodzone ,z kierownicy urwał mi sie ćiężarek ,ale jako tako nie widze żeby gdziekolwiek była krzywa ,jedynie podczas jazdy mam wrażenie że jadąc prosto kierownica jest skręcona minimalnie w prawo(leżał na lewą strone) co może być nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ,jedynie podczas jazdy mam wrażenie że jadąc prosto kierownica jest skręcona minimalnie w prawo(leżał na lewą strone) co może być nie tak?? Półki mogły sie troche przestawić. Poluźnij je i ustaw prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lassar Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Korzystając z okazji podepne się z pytaniem: mam reikona na dr-z 400. Jak podnieść kierownice o jakieś 3- 5 cm? W sensie jak to zrobić najmniejszym kosztem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja w Dr-Z mam Magure SX i po licznych glebach nie ma mowy o jakichkolwiek zniekształceniach :D Z tego co mi wiadomo to kierownica ta jest montowana w dakarowych KTMach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi