wolnemiasto Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 martwi Ben....cieszy Vale Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fajnie, fajnie - oby ich tam Dani jutro pozamiatał i dążył stale do majstra :) Szkoda Bena - chyba to już jego koniec z MotoGP, coś się z nim dziwnego dzieje, przyciąga do siebie tego pecha i nieszczęścia. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Benowi tak, jakby już nie chciało się walczyć... Fakt, że jeśli gromadzi się tyle pecha, co on, to może sygnał, że lepiej dać sobie spokój. Ale szkoda go. A Marquez - więcej szczęścia niż rozumu. Pewnie utwierdził się w przekonaniu, że jednak jest nieśmiertelny. A VR46 znów nie ułatwił sobie zadania takimi kwalifikacjami. Za to kask super - chętnie sobie taki kupię :). Co do komentarza: bardzo dobry pomysł z tym Twitterem. A dla hejterów zakładki - słuchaliście Badziaka? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ewidentnie taka formuła kwalifikacji nie leży Vale, jednak myślę, że jutro będzie bardzo groźny. Mam też cichą nadzieję, że Dani nie wygra jutro - choć nie będzie to łatwe ponieważ aktualnie prezentuje genialną formę. Cieszyłby mnie sukces Cala - pierwsze miejsce byłoby w sam raz. Co do Bena - do wygrywania wyścigów jest potrzebna doskonała dyspozycja fizyczna jednak jeszcze ważniejsza jest głowa i jestem przekonany, że w głowie Spiesa tkwi problem. Prawdę mówiąc nie wierzę w jego powrót na szczyt w klasie MotoGP, Ben powinien wykonać krok w tył i rozpocząć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja stawiam że Marqez wśliźnie się na podium- 3 miejsce.... Dani pewnie wygra, a Lorenzo drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dani w tym sezonie jest zaprogramowany. Vale, no cóż, może się jeszcze uczy tego moto, Dovi - szacun bo to przecież Ducati. Mój ulubieniec Ben.... przykre. Jutro obstawiam1. Dani2. Jorge3. Marquez Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pomysł z taką formą kwalifikacji super sprawa, dużo emocji, Rossi kompletnie sobie z tym nie radzi, jeszcze robi podstawowy błąd i holuje za sobą zawodników.Kolejny raz od piątku Vale i jego mechanicy nie zrobili za dużego postępu, coś tam nie funkcjonuje, za to Dani w piątek fatalnie, a w sobotę taki postęp że szok.Jutro obstawiam1.Jorgr2.Vale3.Dani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Również tak obstawiam jak użytkownik @wolnemiasto, czyli ;)1. Dani Pedrosa - mój idol za którym bardzo trzymam kciuki ;)2. Jorge Lorenzo - prezentuje bardzo dobre tempo i jedynie złe ustawienia motocykla bądź jakiś pech może Mu przeszkodzić ;)3. Cal Crutchlow lub Marc Marquez - trudno stwierdzic, który z zawodników uzupełni podium. Cal Crutchlow reprezentuje bardzo dobre tempo, zaś Marquez jak zwykle jest nieobliczalny, ponieważ szybko się uczy i nie czuje strachu ;) Obu zawodników bardzo lubię także niech stanie na podium lepszy ;)Może i nie jestem fanem Valentino Rossiego, ale ten zawodnik to legenda wyścigów MotoGP i nie skreślałbym go w walce przynajmniej o podium, gdyż ma bardzo duże doświadczenie, ducha walki (wg. mnie jeszcze go ma) i co najważniejsze zwykle w wyścigach lepiej Mu idzie ;) Bez VR MotoGP nie będzie już miało tego samego klimatu, więc chciałbym aby chociaż raz ten zawodnik zgarnął pierwsze miejsce (i teraz jest okazja, Jego ulubiony tor) ;)Co do kasku to nie jestem sympatykiem zbytnim marki AGV, ale tak jak użytkowniczce @piórko bardzo spodobało mi się malowanie kasku Rossiego i nie wątpliwie taki garnek w tym malowaniu bym sobie zakupił, jeśli odłożyłbym wystarczającą ilość gotówki :D Edytowane 1 Czerwca 2013 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 O kurcze, ale wyścig. Marques zrobił prezent Pedrosie i Crutchlow-owi. Ale miałem zdziwko jak zobaczyłem go wylatującego z toru ... Chyba trochę te trzy wywrotki w treningach go wybiły z rytmu Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dovi przed Rossim w klasyfikacji gen., a Hayden -2. :O widzę, że Rossiemu tak jak Stonerowi też nie robi różnicy na jakim motocyklu jeździ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No i pozamiatane ....Rossi srossi ... w sumie.Marques chyba zaczyna doceniac co to znaczy startowac w GP .....To bylo kwestia czasu aby troche pokory dostac. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Rossi pedał :biggrin: Moje "ciche" bety były takie: 1. Lorenzo, 2. Marquez, 3. Crutchlow, w 3/4 wyścigu myślałem, że idealnie się wstrzelę, ale jednak gleba Marqueza .... szkoda młodziaka. Najciekawsze znowu Moto3, walka na centymetry, ehh... Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Trochę nie trafiłem z moimi typami ale tylko trochę ;)Jorge - profesorDani - szczęśliwiecCAL - Szczęśliwiec Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 @Sikor - bez urazy, sam jesteś pedałem! Pogadamy, jak zdobędziesz chociaż Mistrzostwo Polski. Żal mi Rossi'ego, ale prawda jest taka, że gdyby lepiej się kwalifikował, to nie wdawałby się w takie przepychanki z Bautistami czy Barberami. Cóż, dziś jestem mega zawiedziona, ale nadal wierzę w Valentino. O majstra będzie niezwykle ciężko (nie ma się co oszukiwać), ale wierzę, że w końcowej klasyfikacji na pudle będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 trzymam kciuki za rossiego i cala. Nieforutnnie mowic ze cal i pedrosa to szczesliwcy - 2 i 3 miejsce w wyścigu CYBORGÓW - gdzie tui szczeszcie tylko talent i trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi