xKotx Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Czesc. Ja powinienem przyjechac w niedziele pod wieczor. Co prawda zerknalem tylko kilka stron wstecz ale chyba nikt nie poruszyl tematu, tego co zabieramy ze soba, a co nie ma sensu zeby zabierali wszyscy. Tak jak zestaw naprawczy, apteczka, klucze itp., zeby zaoszczedzic troche miejsca. I do tego jade w taka trase pierwszy raz, wiec moze ktos poradzi co powinienem zabrac, a o czym moge nie pomyslec. Zarowno do motocykla jak i dla siebie.Albo moze czego nie brac? Tam pewnie beda sakramenckie upaly, wiec pewnie na dlugi rekaw nie ma sensu czegos brac. A spiwor brac? czy wystarczy takie przescieradlo do spiwora, noce chyba tez tam beda cieple? P.S.Dzis lece na kilka dni do Barcelony i nie bede mial pewnie dostepu do neta. Wracam we wtorek. Marcin Edytowane 22 Czerwca 2013 przez xKotx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Jak lubisz warkot nie koniecznie silnika to mogę Cię adoptować wtedy namiot będzie zbędny.Śpiwór koniecznie( typ kołdra najlepszy), nawet w niepewnych hotelach się przyda, a w chłodne dni to lepszy niż nie jedna dziewczyna.Klucze, masz chyba serwisówkę. Zestaw naprawczy do gum, wskazany.Kuchenka turystyczna by się przydała i zestaw korytno wodopojowy.Apteczkę mam ja, ale dobrze by było jak by były dwie.Napewno nie należy brać ze sobą teściowej czy zrzędliwej kobiety. Edytowane 22 Czerwca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jak usunąć jeden pojedynczy post ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jak usunąć jeden pojedynczy post ?Chyba sie nie da Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Napisz priwa do MODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 już napisałem, sprawa załatwiona ale faktycznie nie da się w inny sposób.... hmmm dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pablo a Ty jak ładujesz swoją kamerkę ??? posiadasz ładowarkę USB?bo oryginalna ładowarka do go pro kosztuje 150 zł :Pzastanawiam się nad jakimś zamiennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Ja już jestem po próbach mojej kamerki :rolleyes: Cena (200 złociszy )/ jakość oceńcie sami :biggrin:http://www.youtube.com/edit?ns=1&video_id=maOPbBMZNmE Edytowane 24 Czerwca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja już jestem po próbach mojej kamerki :rolleyes: Cena (200 złociszy )/ jakość oceńcie sami :biggrin:http://www.youtube.com/edit?ns=1&video_id=maOPbBMZNmEcos nie wchodzi link- nie wiem czy to wina moja czy Twoja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 U mnie hula :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 wydaje mi się, że to jest link do twojego prywatnego konta, bo przekierowuje mnie na strone logowania (dlatego u Ciebie działa) No chyba, że mam coś poj**ane ja w ustawieniach- niech ktoś sprawdzi inny może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Mam to ustawione jako publiczny :dry: Jak teraz ? Edytowane 25 Czerwca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 no pełna profeska :) w tym roku to będzie big bother :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 no u mnie też ten pierwszy link nie działał :P Jak ubieracie się na wyjazd ??? bo Ja osobiście mam dylemat co do spodni ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Biorę dziny i tekstylne bo w Polsce ma być różnie z pogodą. Jak bym słabo stał z miejscem to tylko dziny bym wzioł- zawsze można kondoma na to zarzucić i jest gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi