foresst Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 http://podroze.onet.pl/ciekawe/tajny-przeciwatomowy-bunkier-josipa-broz-tito-w-konjicu/957v1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 UWAGA !!! Za miesiąc wyjazd :crossy: http://podroze.onet.pl/ciekawe/tajny-przeciwatomowy-bunkier-josipa-broz-tito-w-konjicu/957v1 Koniecznie trzeba tam podjechać . Wypije browarka przy biurku Tito :flesje: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no myślę ze to się doskonale wpisuje w nasza trasę powrotną, tylko niech ktoś to wszystko spisze i jakieś adresy ogarnie bo się pozapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no myślę ze to się doskonale wpisuje w nasza trasę powrotną, tylko niech ktoś to wszystko spisze i jakieś adresy ogarnie bo się pozapomina Adi chyba zapomniałeś o zeszycie dyktatora Foresta :D Tam ma zapisane wszystkie współrzędne do ataku :clap: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Maj to udany miesiąc jak dla mniemam go prouchwyty+kartyi stałem się szczęśliwym posiadaczem Schubertha C3 ! Fuck Yeah !!!jedynie stan konta się zmniejszył co mnie trochę zmartfiło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Foresciak to jak tak szalejesz to dokup do C3 zestaw glosnomowiacy to sobie będziemy nawijac podczas jazdy Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Foresciak to jak tak szalejesz to dokup do C3 zestaw glosnomowiacy to sobie będziemy nawijac podczas jazdywłaśnie już chyba tak poszalałem że na ten zestaw będę musiał trochę poczekać ;Pale dziś już zrobiłem sobie małą traskę i muszę przyznać że Schuberth C3 to Ferrari wśród kasków ;) Edytowane 1 Czerwca 2013 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ja niestety nie kupie c3 ale zastanawiam się nad n104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 poczekaj trochę, dołóż 6 stówek i masz C3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 to trzeba 1k dołożyć wiec trochę sporo, a w ogóle w c3 mnie zapięcie gniecie. Jak nolan będzie dobrze leżał to się chyba zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Foreściak..... a Ty w gume zainwestował :biggrin: Bo jak nie to nie tylko dobry kask Ci się przyda :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 do Rybnika dojedzie a na miejscu się mu cos pochyta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Odnosnie Nolana, to mialem N103 a nie N104, ale wzgledem schuberta to jest przepac w kwestii halasu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no podobno miedzy 103 a 104 tez jest spora przepaść (tak czytałem- nie testowałem), a 1000zł różnicy w cenie robi dla mnie spora różnice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://4bikes.pl/kask-nolan-n104-action-2013-p-12448.html w tym białym malowaniu bo przynajmniej słońca nie przyciąga :D Jeśli chodzi o mnie to trochę nas już sporo jest, ale jak się dostosują to nie ma problemu, tylko trzeba będzie jakieś sztywne zasady co do postojów ustalić bo jak się będziemy zatrzymywać co poł godziny to nigdzie nie dojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi