foresst Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Uwaga Uwaga Uwaga !!!Spotkanie organizacyjne w Toruniu zostaje przełożone z 10-12 maja na 17-19 maja ;)reszta zostaje tak jak już pisałem wcześniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam to na uwadze :) Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez cube304 Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mam to na uwadze :) myślę że jak byś jednak chciał nas odwiedzić to miejsce jakieś się znajdziew razie czego na tym samym campingu jest też nowo pobudowany hotel mniej więcej w tej samej cenie co domki, tak że powinno być ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki za info. Nocleg to nie problem. :) Na chwile obecną ta nowa data nawet lepiej mi pasuje. Oby tylko nie padalo. Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki za info. Nocleg to nie problem. :) Na chwile obecną ta nowa data nawet lepiej mi pasuje. Oby tylko nie padalo.niestety wpływu na pogodę nie mamy,ale taki urok podróżowania na motocyklu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 w zeszłym roku całą droge do Zegrza straszyło deszczem, a w koncu sie okazało, że pogoda była dobra, w tym roku też bedzie dobrze. A jak nie to kondom na ciuchy i jazda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Przeczytałem kilka relacji z wypraw na Bałkany, jeśli chodzi o Rumunię, w każdej relacji był deszcz w górach. Możliwość przemoknięcia na motocyklu trochę spędza mi sen z powiek. :)Edit: No może bardziej chodzi o to że ciuchy mogą nie wyschnąć do następnego dnia. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez cube304 Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Przeczytałem kilka relacji z wypraw na Bałkany, jeśli chodzi o Rumunię, w każdej relacji był deszcz w górach. Możliwość przemoknięcia na motocyklu trochę spędza mi sen z powiek. :)Edit: No może bardziej chodzi o to że ciuchy mogą nie wyschnąć do następnego dnia.Ty lepiej pomyśl jak się nie usmażyć a nie jak nie zmoknąć :D i tutaj należałoby wkleić fotkę Krzycha w bokserkach na motorze na granicy rumuńsko-bułgarskiej i zdziwioną minę celnika :eek: :biggrin: Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nad tym tematem pracujemy. Prawd. zakupimy nakolanniki i gacie z protektorami. A jesli chodz o korpus... tu nadal szukam rozwiazania. Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (...) A jesli chodz o korpus... tu nadal szukam rozwiazania.Zbroja (ochraniacze na siatce) daje rade, na upaly goraco (sic!) polecam :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zbroja (ochraniacze na siatce) daje rade, na upaly goraco (sic!) polecam :)ciekawe jak się sprawdza podczas gleby, mi się zdaje że siatka pęka i protektory uciekają... Przeczytałem kilka relacji z wypraw na Bałkany, jeśli chodzi o Rumunię, w każdej relacji był deszcz w górach. Możliwość przemoknięcia na motocyklu trochę spędza mi sen z powiek. :)Edit: No może bardziej chodzi o to że ciuchy mogą nie wyschnąć do następnego dnia. a czytałeś naszą ??? u nas nie padało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 http://4bikes.pl/held-kurtka-tropic-tekstylna-p-5232.html ja na korpus chce cos takiego kupic. Forest moze w gorach nie padało, ale kto siedział pod pokrowcem razem z motocyklem ? :D Pablo ma racje wiekszym zmartwieniem bedzie upał niz deszcz- oczywiscie jezeli nie nastapia jakies anomalia pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Chopcy , nad czym dumacie :rolleyes: protektory, buzery, ochraniacze, a przecież na takiej Transalpinie to raczej byłby potrzebny spadochron bo gdzie niby chcielibyście się ślizgać( no chyba że na śniegu :biggrin: ). Powiem tak, tylko mądra głowa was uchroni. Kiedyś wyje....łem orła w zakręcie na ostrych kamieniach jadąc tyko w krótkich spodenkach i co...... i nic ani rysy, innym razem jadąc w prawie profesjonalnym ubranku miałem spotkanie z autobusem- rezultat prawie żem sie zabił, skończyło sie na złamanej piszczeli i strzałce :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 http://4bikes.pl/hel...lna-p-5232.html ja na korpus chce cos takiego kupic. Forest moze w gorach nie padało, ale kto siedział pod pokrowcem razem z motocyklem ? :D Pablo ma racje wiekszym zmartwieniem bedzie upał niz deszcz- oczywiscie jezeli nie nastapia jakies anomalia pogodowe. ojojoj była masakra :D Chopcy , nad czym dumacie :rolleyes: protektory, buzery, ochraniacze, a przecież na takiej Transalpinie to raczej byłby potrzebny spadochron bo gdzie niby chcielibyście się ślizgać( no chyba że na śniegu :biggrin: ). Powiem tak, tylko mądra głowa was uchroni. Kiedyś wyje....łem orła w zakręcie na ostrych kamieniach jadąc tyko w krótkich spodenkach i co...... i nic ani rysy, innym razem jadąc w prawie profesjonalnym ubranku miałem spotkanie z autobusem- rezultat prawie żem sie zabił, skończyło sie na złamanej piszczeli i strzałce :blink:zapomniałeś dodać ze autobus poszedł do kasacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wniosek jeden : nie zaczynaj z autobusami :D Ale tak jak Krzychu mówi jak sie nie ma w głowie to żadne ochroniacze nie pomogą Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi