Dudinozor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 to mi tez dawaj na konto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki.moto Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cześć. To 10-11-12 maj bawimy w Toruniu? Ok, to muszę już Karkówkę na grilla zamarynować:) Co do domków to też bym pisał się na taki z Łazienką. Rezerwacje już zrobione? Nie byłem trochę na forum...wiosna mnie śniegiem zasypała.... ale jak czytałem o TRAMP-ie to myślałem że piszecie o tym kempingu http://www.campingtramp.com/ tylko że to trochę jakby nie Toruń a plaża nad Bałtykiem:)Co do Bałkanów. Mamy jakiś szkic planu trasy? Czy spontan:)? Moja kobicina jak tylko słyszy Bałkany to bierze relaniuam....ale spoko wyrwę motor w nocy z garażu i jadę z wami:) Pablo- Zatoka umarłych... :ohmy: :ohmy: :ohmy:???!?!??! Zaje....fajne miejsce .Pokazałem Kobicie że takie po rezerwowałeś hotele to powiedziała że nie jedzie :laugh: :biggrin:Niech ktoś weźmie kamerę to zrobimy filmik w stylu: REC, BLAIR WITCH PROJEKT, :" Czarnobyl-reaktor strachu" . . .Nakręcimy coś w Zatoce Umarłych. Gorzej jak zamiast horroru wyjdzie coś na wzór KAC VEGAS- zatoka skacowanych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Takie lużne pytanie/ propozycja. Nie pasowało by wam np przesunąć tego spotkania o jeden weekend do przodu na 17/18/19 ? Bo mi ku*wa pilna sprawa wypadła na ten weekend 10-12. Kombinuje jak moge, ale nie pogodze jednego z drugim. Jak oczyzwiście komuś nie pasuje to trudno będe myślał dalej.Licze na Waszą szybko odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Takie lużne pytanie/ propozycja. Nie pasowało by wam np przesunąć tego spotkania o jeden weekend do przodu na 17/18/19 ? Bo mi ku*wa pilna sprawa wypadła na ten weekend 10-12. Kombinuje jak moge, ale nie pogodze jednego z drugim. Jak oczyzwiście komuś nie pasuje to trudno będe myślał dalej.Licze na Waszą szybko odpowiedz. wczoraj pisałem maila do recepcji o rezerwacje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 aha no to musztarda po obiedzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no chyba że dało by jeszcze rade przesunąć rezerwacje ale tego nie wiemno i czekamy na zdanie reszty uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no chyba że dało by jeszcze rade przesunąć rezerwacje ale tego nie wiemno i czekamy na zdanie reszty uczestników Cos dzisiaj wszystkich wcielo- pewnie w kosciele siedzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 pokuta musi być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Sorka ja wczoraj dałem w palnik tak ze dopiero teraz do swiata żywych wróciłem . Jak dla mnie to każdy termin mi odpowiada Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Własnie z Pablem gadałem i chyba każdemu pasuje. Nie wiem tylko jak JacekJ i Marcin z krk.Jacek pisałe, że dopiero w sobote dojedzie, wiec mysle, że mu to raczej jedno.Forest jak mozesz to dowiedz się jak jest z tym Marcinem i było by zajebiscie to przełożyc- sorki za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cześć. To 10-11-12 maj bawimy w Toruniu? Ok, to muszę już Karkówkę na grilla zamarynować:) Co do domków to też bym pisał się na taki z Łazienką. Rezerwacje już zrobione? Nie byłem trochę na forum...wiosna mnie śniegiem zasypała.... ale jak czytałem o TRAMP-ie to myślałem że piszecie o tym kempingu http://www.campingtramp.com/ tylko że to trochę jakby nie Toruń a plaża nad Bałtykiem:)Co do Bałkanów. Mamy jakiś szkic planu trasy? Czy spontan:)? Moja kobicina jak tylko słyszy Bałkany to bierze relaniuam....ale spoko wyrwę motor w nocy z garażu i jadę z wami:) Pablo- Zatoka umarłych... :ohmy: :ohmy: :ohmy:???!?!??! Zaje....fajne miejsce .Pokazałem Kobicie że takie po rezerwowałeś hotele to powiedziała że nie jedzie :laugh: :biggrin:Niech ktoś weźmie kamerę to zrobimy filmik w stylu: REC, BLAIR WITCH PROJEKT, :" Czarnobyl-reaktor strachu" . . .Nakręcimy coś w Zatoce Umarłych. Gorzej jak zamiast horroru wyjdzie coś na wzór KAC VEGAS- zatoka skacowanych :wink:Majki to za pozytywne załatwienie sprawy z kobieta stawiasz flaszkę :D Co do kamerki to sie nie martw cały wyjazd bedzie utrwalony także jakiś KAC napewno wyjdzie :-) a co do tych hoteli to są wielogwiazkowe tylko musisz sie dobrze ułożyć ( brzuchem do góry ) :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 napisałem do Marcina i czekam na odpowiedzAdrian w razie co dałem Marcinowi Twój numer tel tak że jak coś to będzie dzwoniłmam nadzieję że na poligon mnie nie wygonią bo coś się szykuje w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 prędzej do Korei Północnej pojedziesz :D Mam nadzieje, że będzie mu też pasowaćbo raczej z rezerwacja nie bedzie kłopotu- ja niestety z tego pierwszego terminu odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich .Nadeszły długie zimowe wieczory więc pora chyba zacząć myśleć o kolejnej wyprawie , a raczej dokończyć poprzednią :-) Plan jest taki jak ostatnio ... czyli brak planu :D A tak na poważnie to myślę o wyjeździe na koniec maja lub w czerwcu . Trasa wzdłuż wybrzeża Adriatyku i meta w Grecji :crossy: Powrót niezaplanowany bo znając życie i tak pewnie wyjdzie co innego w praniu :D Zbiórka pewnie będzie u mnie w Rybniku albo U Dudiego w Tychach ( mam nadzieję że jedziemy razem :flesje: ) i pewnie zrobimy następnego dnia strzała do Chorwacji żeby najmniej ciekawy odcinek podróży mieć za sobą . A dalej tempo spacerowe i zwiedzanie Chorwacji, Bośni i Hercegowiny, Czarnogóry , Albanii , Macedonii i Grecji . Czas wyprawy to ok 2,5 tyg . ZAPRASZAM !!! Witam lubiących ciepełko na motoraki.na majówke lecę do Grecji - saloniki. Może ktośma adres tajnej i niedowierzanie mety. Witam lubiących ciepełko na motoraki.na majówke lecę do Grecji - saloniki. Może ktośma adres fajnei i niedrogiej mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi