wajzer Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Nooooo nieroby, ciekawe za co pojedziecie jak tu godz 9 wtorek a wy wszyscy w domu. Ha ha ha ha Edytowane 22 Stycznia 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ja właśnie z Alp wróciłemmam ręce i nogi tak że nadal piszę się na wyjazd ;Dtak jak pisał Adi, jak na razie nie ma się co za bardzo rozpisywaćsię spotkamy to się obgada :D chociaż zarys już jakiś powstał ;Ddo maja juz nie daleko tak że i nasze plany będą coraz jaśniejsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Już kiedyś pisałem o tym ale trafił mi się filmik- bardzo chciał bym tam wjechać, myśle, że powinien być to jeden z podstawowych punktów wyprawy- o czym mowa? Góra świetego Jerzego w masywie Biokowo (filmik szczegolnie polecam Krzychowi ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ha ha ha.... ten filmik widziałem już pare razy iiiiiii stwierdzam - damy radę :biggrin: niech się wielko gabarytowcy martwią hi hi hi np Pablo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 O mnie się nie martw pytam się tylko co tak nisko ? :D spokojnie Panowie jest i szeroko i przepaście nie takie straszne . Tylko słoneczników brak więc Foreściak może mieć problem :D Już mi się podoba :crossy: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 pojedyńcze krzaczki widzę więc damy radę :DJa z plecakiem to będę troszkę z tyłu pewnie zamulał :Pmuszę gonić Olke żeby sobie kupiła jakąś Hanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a co byście powiedzieli gdyby miało z nami jechać auto ??? aaaa no i trzeba pomyśleć o tym spotkaniu w majujeżeli chodzi o Toruń to tutaj jest oferta http://www.mosir.torun.pl/turystyczne/camping-tramp.html mielibyśmy nowe domki bo obecnie w ośrodku prowadzomy jest remont, a ceny całkiem interesującetrzeba by tylko rezerwacje zrobić żeby mieć pewność dostępności domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam wszystkich .Nadeszły długie zimowe wieczory więc pora chyba zacząć myśleć o kolejnej wyprawie , a raczej dokończyć poprzednią :-) Plan jest taki jak ostatnio ... czyli brak planu :D A tak na poważnie to myślę o wyjeździe na koniec maja lub w czerwcu . Trasa wzdłuż wybrzeża Adriatyku i meta w Grecji :crossy: Powrót niezaplanowany bo znając życie i tak pewnie wyjdzie co innego w praniu :D Zbiórka pewnie będzie u mnie w Rybniku albo U Dudiego w Tychach ( mam nadzieję że jedziemy razem :flesje: ) i pewnie zrobimy następnego dnia strzała do Chorwacji żeby najmniej ciekawy odcinek podróży mieć za sobą . A dalej tempo spacerowe i zwiedzanie Chorwacji, Bośni i Hercegowiny, Czarnogóry , Albanii , Macedonii i Grecji . Czas wyprawy to ok 2,5 tyg . ZAPRASZAM !!!witam wszystkich ciekawa trasa czy jest mozliwy inny kontakt poniewaz internet mam nie zawsze tel.884092365 prosze o krotki sms znajde na forum dalsze info. a kedzierzyn kozle pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 witam wszystkich ciekawa trasa czy jest mozliwy inny kontakt poniewaz internet mam nie zawsze tel.884092365 prosze o krotki sms znajde na forum dalsze info. a kedzierzyn kozle pozd.poszedł sms a co byście powiedzieli gdyby miało z nami jechać auto ??? Foresst byś się wstydził do Hondy wóz serwisowy ciągnąć za sobą :banghead: a tak na poważnie to byłby chyba zbędny balast dla nas . Jakoś tego nie czuje Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tez mi sie wydaje, że technicznie i logistycznie ciezko by to było pogodzić, a co do spotkania maj jest dobry Torun tez mi pasuje jak i ten kamping. Trzeba tylko określić czy weekend majowy czy moze nastepny i dokładnie kto będzie jechał na to spotkanie, żeby było wiadomo jaki domek zarezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kto jest za spotkanie w Toruniu niech się wpisuje na listępodajcie też termin, czy długi weekend majowy czy może któryś z kolejnych weekendów -Foresst-Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tego wjazdu na Św. Jerzego to zazdroszczę, myśmy będąc tam przegapili :( No nic, jest pretekst by pojechać znowu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kto jest za spotkanie w Toruniu niech się wpisuje na listępodajcie też termin, czy długi weekend majowy czy może któryś z kolejnych weekendów -Foresst-Dudinozor - Pablo tylko długi weekend majowy to chyba będę miał zajęty Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
headmike Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 polecam każdemu Bałkany z ręką na sercu,więc warto tam pojechać Cytuj podróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 - Pablo tylko długi weekend majowy to chyba będę miał zajęty czyli wstępnie pierwszy weekend po majowym ??? czyt. 10-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi