stratomaster90 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jako że w temacie było nieco o HJC to podepnę, który będzie najlepszym wyborem z tych kasków ? :HJC AC-11HJC ZF-10HJC FG-14KBC VR-1Xew.Marushin 800TNTMarushin 777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wszystkie będą tak samo kiepskie :D Ale chyba nie wszystkie z tych mają DDA, dopiszę jeszcze że kupiłem tego HJC model Kawasaki :) i jak się można było spodziewać policzki ściska za słabo a uszy uciska za mocno :D. Przerobiłem trochę wkłady policzkowe i jest znośnie ale tęsknota za zgruzowanym araiem straszna hehe. Niestety jak się nie ma kasy to trzeba iść na kompromisy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 To akurat zależy od kształtu głowy, miałem Arai, miałem HJC i ani z jednego ani z drugiego nie byłem do końca zadowolony, choć muszę przyznać że hq-1 na tor wypas ale do codziennej jazdy niekoniecznie ze względu na głośność. Ja bym na twoim miejscu wybrał ac-11 to kiedyś był dosyć drogi kask, chodził powyżej 1000zł a teraz widzę, że sprzedają za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jako że w temacie było nieco o HJC to podepnę, który będzie najlepszym wyborem z tych kasków ? :HJC AC-11HJC ZF-10HJC FG-14KBC VR-1Xew.Marushin 800TNTMarushin 777Hej, ja polecę FG-14. Będzie najlepszym wyborem z tych wszystkich. Zapytaj użytkownika Mr.Rat, kupił laaaaataaa temu ten kask u mnie i zawsze chwalił... Myślę, że będzie najlepszy z tych wymienionych... W tematyce sportowego kasku :) Pozdro... Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samer Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 szybkie pytanie mogę zalicytować Arai black perl 4 letni kask ale nie wiem czy warto brać używany i ewentualnie za jaką cenę ustawić max doradzi ktoś na szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1970 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) szybkie pytanie mogę zalicytować Arai black perl 4 letni kask ale nie wiem czy warto brać używany i ewentualnie za jaką cenę ustawić max doradzi ktoś na szybko? Jest tak DUŻY wybór nowych kasków w rozsądnej cenie, że nawet nie masz co się zastanawiać nad używanym nie wspomnę o możliwości mierzenia i higienie. Edytowane 10 Maja 2013 przez 1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erick Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Hej, co powiecie na kask integralny z zapięciem DD Marushin 779. Poczytałem trochę że lepiej unikać kupna Marushina w Polsce i znalazłem sztukę przywiezioną z Wielkiej Brytani z papierami. Czy ktoś ma taki kask ? http://allegro.pl/nowy-czarny-kask-marushin-779-roz-m-pokrowiec-i3291090742.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Poczytałem trochę że lepiej unikać kupna Marushina w Polsce i znalazłem sztukę przywiezioną z Wielkiej Brytani z papierami. Czy ktoś ma taki kask ? A gdzie wyczytałeś takie brednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erick Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Pewno w tym całym internecie.... Pewno masz rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi