hashman Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No, ale pięć (5) osób autem, to jest 1763,20 na pięć osób. Licząc na zapas po 450 na łeb. Auto zostawiam w UK i dalej z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Hashman, z butów to Cie mogą wyrwać ,ceny noclegów np, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A na dziko nie da rady namiotu rozbić na przykład ? Jedzenia i picia w restauracjach/kawiarniach też jesteśmy w stanie sobie odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Na IoM NIC nie ma na dziko i nawet nie probuj takiego sposobu ....Sa kampingi i tam mozesz sobie namiot rozbic ...I to wszystko, na jedzeniu i piciu w restauracjach rzeczywiscie zaoszczedzisz jak masz tylko na wyscig pojechac ale .... to i tak kilka dni wiec musisz wielki plecach zabrac juz na prom. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Hashman jak ty sobie to wyobrażasz??? Zabierasz mega plecak 30 konserw z mielonką, namiot zgrzewkę wody mineralnej i jakos to będzie ??? Zajebisty wypad. Słabo to wyglada. Jak już jechac to w taki sposób żeby nie dziadować pod sklepem o pare groszy na piwo. Wziąłeś pod uwage ze po drodze moga wystąpić nieoczekiwane problemy np: mandat, złapiesz gumę, auto odmówi posłuszenstwa, kolega z grupy sie rozchoruje i tak dalej - co wtedy ???? zawijamy spowrotem bo jednak mamy za mało kasy i braknie nam na wachę spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Bardziej myślałem o dojechaniu do promu w UK. I zabraniu najpotrzebniejszych rzeczy ze sobą. Namiot, ,śpiwór, troche ciuszków i reszta drobnego sprzętu kempingowego. Jeśli na dziko się nie idzie rozbić trza bedzie wykupić miejsce na polu lub rozbić się u jakiejś życzliwej duszyczki na trawniku/polu/łące. Nigdzie nie pisałem, żebym miał zabierać konserwy z PL. Towary pierwszej potrzeby wolę kupować na bieżąco. Fakt faktem pierwszy raz pojedziemy tak daleko, ale mamy za sobą bliższe 5-dniowe wypady. Podstawowe lekarstwa są ze sobą, a w przypadku wymaganej interwencji ze strony szpitala są przecież zaświadczenia prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Terminy następnych wyścigów Isle of Man TT :W 2013 wyścig Isle of Man TT, odbędzie się miedzy 25 maja i 7 czerwca 2013 roku. Szukam chętnych na wyprawę motocyklową na w/w wyścigi. jedzie ktoś albo chciałby się wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Poszukaj, jest już temat o tym. Poza tym wg mnie, jeśli nie masz zamówionego promu na wyspę, to myślę ,że jest już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A nie wiesz gdzie był ten temat bo szukałem właśnie. Co do promu jeszcze można dokonać rezerwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/159222-tt-isle-of-man-2013/page__hl__isle__fromsearch__1http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/157604-wyjazd-na-isle-of-man-tt-2013/page__hl__isle__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 I jak zebrała się jakaś grupa ? jedziecie ? Na czym stanęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lola1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) ja lecę do irlandi a potem promem na wysepke:) Edytowane 30 Marca 2013 przez lola1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ostatnio organizowałam spotkanie z osobami, które wyjazd na Man zorganizowały w dwa tygodnie, także da się wszystko. Z tego, co pamiętam, koszt całej dwutygodniowej wycieczki tam, to ok. 5-6 tys, ale wiadomo - nie trzeba być tam tyle czasu. Najdroższy podobno był prom - ok. 1200 zł w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ostatnio organizowałam spotkanie z osobami, które wyjazd na Man zorganizowały w dwa tygodnie, także da się wszystko. Z tego, co pamiętam, koszt całej dwutygodniowej wycieczki tam, to ok. 5-6 tys, ale wiadomo - nie trzeba być tam tyle czasu. Najdroższy podobno był prom - ok. 1200 zł w obie strony. 5-6 tys to sporo jak na 2 tygno chyba że siedzi się na płatnej strefie i sypia w hotelach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi