Sikor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Niwy po foty tajemniczej koleżanki. W zasadzie to ja też chcę, popieram Niwego :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 W takim razie trzeba utworzyć dwa niezależne komitety kolejkowe :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A to jeszcze jakaś kolejka nowa?To ja też :laugh:A właściwie kto jest teraz jako towar? Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mnie nie pytaj... ja już się pogubiłam, ale profilaktycznie - w kolejce stoję :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Do wyboru jest motocykl, kolega albo koleżanka kolegi :biggrin: tak przynajmniej było w pierwotnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi