TomaszKoo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ta nitka na filmikach ernesta jest mega fajna Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To nie miałeś tej nitki? Bo trochę mi głupio było że tak ten tor zachwalałem, a ja byłem tego samego dnia co Ernest1szy i taki przejazd bardzo mi przypadł do gustu. Z drugiej strony muszę dodać że nie kręciłem do czerwonego więc trochę więcej tego wachlowania było niż mogłoby się wydawać. A możesz rozrysować jaką nitkę miałeś? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To nie miałeś tej nitki? Bo trochę mi głupio było że tak ten tor zachwalałem, a ja byłem tego samego dnia co Ernest1szy i taki przejazd bardzo mi przypadł do gustu. Z drugiej strony muszę dodać że nie kręciłem do czerwonego więc trochę więcej tego wachlowania było niż mogłoby się wydawać. A możesz rozrysować jaką nitkę miałeś? Coś takiego było: Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To słabo, wywalili jedyny szybki winkiel za górką. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 http://zapodaj.net/36a497bc974be.jpg.html ja jak byłem to po takiej nitce się jeździło...generalnie słabawo. W 2 miejscach piachu to było jak w piaskownicy. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 http://zapodaj.net/36a497bc974be.jpg.html ja jak byłem to po takiej nitce się jeździło...generalnie słabawo. W 2 miejscach piachu to było jak w piaskownicy. Zdecydowanie szybciej, ale z tym piachem to mogliby się ogarnąć. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja żadnego piachu nie widziałem. Nitka taka jak wyżej za wyjątkiem tego ronda. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 O co chodzi, że tam takie obłożenie dzień w dzień? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowronp Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 O co chodzi, że tam takie obłożenie dzień w dzień? Projste jak CEP. Znasz inny taki obiekt szkoleniowy na terenie Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Albo zaznaczyli wszystkie pozostałe dni w kalendarzu na czerwono żeby ludzie nie dzwonili i nie pytali czy da radę pojeździć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowronp Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Znam ten obiekt dość dobrze i wiem że mają po prostu duże obłożenie imprezami firmowymi. Treningi moto są na dokładkę tak jakby przy okazji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W prawdzie jeszcze trochę wcześnie ale zapytam co by dać więcej czasu na planowanie - wybiera się ktoś do Jastrzębia na popołudniową sesję 24-go lipca (14-21pm). Ja cisnę z Warszawy oczywiście. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 niedziela? a przypomnisz kilka dni wcześniej? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jasne że przypomnę tylko tam trzeba się zapisać wcześniej na stronie bo na ostatnią chwilę może nie być miejsc. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 gdzie ta strona?bo ja nawet nie wiem gdzie mamy jechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi