Gość Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ktoś kawał serca włożył w odrestaurowanie tej ETZ, Sprzęt zrobiony super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Cześć!Dzięki wszystkim za dobre słowo. :notworthy: Może i macie rację z tą szerokością opony, nie będę zmieniał. Moto już "śpi" od końca października, przygotowane do sezonu zimowego za radą kolegów z forum, jakoś nie jestem zwolennikiem ekstremalnej jazdy w okresie zimowym :icon_razz: , no i troszkę było by mi szkoda w taką pogodę nią jeździć... Zgodnie z obietnicą zdjąłem kufry i odświeżyłem je. Były w kolorze ciemnego brązu i nijak nie pasowały do motocykla. Zajęło mi to kilka roboczogodzin ale, efekt jak dla mnie chyba jest OK.Link do kufrów: http://www.fotosik.pl/u/december74/album/1370619 Poszukuję jeszcze oryginalnego tłumika do niej. Ciężko jest cokolwiek znaleźć w idealnym stanie. A te nowe "made in dzika róża" to wg. mnie to się jedynie nadają do zaganiania owiec w górach na hali... :icon_mrgreen: Mój jest w dwóch miejscach wgnieciony z boku i psuje efekt całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bardzo ładna ecia,moja jest z roku 84,sam sie rozglądam za org tłumikiem,mam założonego węgra i nie powiem z chromem sie postarali ale to nie ten dzwięk co na orginalu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co tu, dużo pisać, po prostu cudo. Maszyna tak zrobiona, że mając taką chyba bym nigdy nie wyjechał na deszcz. Odrestaurowana wzorowo, tak mi się bynajmniej wydaję. Chciałbym tak umieć "wkładać serce" w pracę nad swoim motocyklem. Pozostaje mi gratulować Tobie i troszkę zazdrościć. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 A mam jeszcze pytanko,remont był robiony na orginalnych częściach?Bo teraz o orginalne części ciężko a współczesne zamienniki jakością nie grzeszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam!Tak, remont był wykonany na oryginalnych częściach lecz, ja go osobiście nie robiłem. Zrobił go starszy człowiek który, motocykle kocha jak swoje dzieci.... :rolleyes: i zna się na tym, lecz ostatnio z tego co słyszałem stan zdrowia już mu za bardzo nie pozwala na dłubanie przy nich... :sad:Teraz przy napływie chińskich podróbek czegokolwiek, i w powiązaniu z podejściem do wykonywanej pracy przez co niektórych fffachofffców, ciężko o dobrego i znającego się narzeczy gościa.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Super :laugh: Aż miło popatrzeć. Kiedyś to bylo coś i myślę że nadal jest. Dbaj o ten sprzęcik bo niewiele jest już tego.Pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur123 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Piekne wykonanie. Podziwiam. Sam mam jeszcze ETZ 150 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 heelloooo..... :)) Czy ktoś już widział WIOSNĘ tej pier@#!$%%&%$ej zimy ???? :banghead:U Was też taka kicha.... ??? :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Heh, ja się przedwczoraj pierwszy raz tej zimy prawie zakopałem - pozawiewało nieźle. A taka była ładna pogoda, już zdążyłem w tym roku wyjąć i włożyc akumulator do moto... Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ....już zdążyłem w tym roku wyjąć i włożyc akumulator do moto... Toś się wyrwał..... :)Było ciężko, ale się pohamowałem... no ale teraz to już mam jakieś konwulsje..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Trzy dni przynajmniej były takie, że tylko wsiadać i jechać, a teraz to... Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Swięta tez maja być zimne i mokre,rok temu to o tej porze sezon juz w pełni był,ja w tym roku ze 300 km może dopiero przejechałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nareszcie WIOSNA....!!!!!A foty moto z kuframi jutro jak mi czas pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam!!No i czas pozwolił, parę ładnych dni później..... :rolleyes:Oto fotki kufrów na moto : Sezon raptem od kilku tygodni, a już jakiś pie....ny JEŁOP na parkingu kufer mi zarysował :banghead: Jak bym takiego dorwał to jaja wraz z migdałkami wyrwane !! :icon_evil: Bo przy samej dupie to za mało....A, i zamówiłem kufer na tył :biggrin: Brakuje mi tylko stelaża pod niego. I z tego tytułu moje pytanie, czy ma może ktoś z Was taki stelaż do ETZ może na pozbyciu?? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez december74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi