kiler Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) ja chyba już nie żyje od 40 lat bo jako dziecko z dziadkiem na motocyklu jeździłem w prawie każde całe wakacje 🙂 bez fotelików , pasów itp Podobnie jak jeździłem z drugim dziadkiem trabantem bez poduszek i fotelików To bardzo niebezpieczne i powinni moim rodzicom odebrać prawa rodzicielskie tylko chyba przez te wszystkie lata się to przedawniło 😉 Edytowane 7 Października 2021 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Patrys, sa nawet specjalne foteliki na Moto, poszukaj w necieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 19 godzin temu, kiler napisał: ja chyba już nie żyje od 40 lat bo jako dziecko z dziadkiem na motocyklu jeździłem w prawie każde całe wakacje 🙂 bez fotelików , pasów itp żal mi cię jak nie odróżniasz współczesnego motocykla, który na drobny ruch manetkę dochodzi do 200 km/h od jakiegoś motocykla sprzed 40 lat, który jechał może 30 - 40 km/h............. dobrze, że chociaż wprowadzono te ograniczenie, że z dzieckiem do 7 lat można jechać maksymalnie 40 km/h, bo inaczej statystyki byłyby zatrważające.............. 1 Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys4891 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Klaudiusz wiem że są, bo o tym pisałem wcześniej.Kwestia jest tego że taki fotelik to koszt w okolicy 800zl, natomiast pasy okolice 100zl.To dość znacząca różnica w cenie.Pytanie czy także w bezpieczeństwie? Trampolajna Jak czytam te pierdoły co piszesz to ja nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.Weź się więcej nie osmieszaj obliczone na lukakatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 11 godzin temu, trampolajna napisał: żal mi cię jak nie odróżniasz współczesnego motocykla, który na drobny ruch manetkę dochodzi do 200 km/h od jakiegoś motocykla sprzed 40 lat, który jechał może 30 - 40 km/h............. Żal to jest mi Ciebie bo myślisz że kiedyś motocykle jeździły 30 /h 😉 a dodatkowo że masz jakieś dziwne wyobrażenie o "drobnych ruchach manetką " 😉 Akurat w Twoim przypadku jedyne co mi przychodzi do głowy to "baby do garów a nie do motocykli " otóż wyobraź sobie że poczciwy komarek rozpędzał się do około 40 a jak lepszy to nawet pojechał 45 😉 Natomiast MOTOCYKLE typu Jawa czy ETZ np 251 osiągały prędkości 130-140 A zaręczam ci że przewrotka przy 50 czy 60 boli tak samo na Simsonie jak i na najnowszej hajabusie (tzn może nie finansowo 😉 ) A co do tego "szalonego niebezpieczeństwa " na moto to właśnie tacy jak ty wychowują dzieci dla których przejście nie po pasach będzie wyzwaniem godnym wyprawy na wojnę . Typowe "Piz.....y w rurkach" z piękną boczną fryzurką 🙂 pewnie dzieciom odkrawasz skórki od chleba żeby im było łatwiej gryźć 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 @kiler, ta Trampolajna to chyba jakaś podpucha. Co patrzę na jej wypociny, to mam wrażenie, że jakiś śmieszek siedzi na drugim koncie i robi sobie kabarety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) 42 minuty temu, jonaszko napisał: Oj, bystry jesteś. Już że dwa tygodnie temu pisałem, kto to jest. A bekę, to ma on i ja, kiedy czytam te wasze wypowiedzi i odpowiedzi na jego poduchy Jonaszko, ale to chyba każdy wie, że to podpucha - odkąd się te konta pojawiły, czyli Incelariusz, Literat, Trampolajna, wszystkie są raczej przez jedną osobę prowadzone, dla beki. ; ) A kto je Twoim zdaniem założył? ; ) Edytowane 10 Października 2021 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 24 minuty temu, Damian85 napisał: A kto je Twoim zdaniem założył? ; ) Jest na forum taki jeden znany z dużej ilości kont 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 No właśnie, zdradźcie tajemnicę. Co prawda i uszy obijal sie jakiś Yuby, ale czy to on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 aaa taki jeden co przy sprawie pewnego diagnosty chwalił się ile to kont pozakładał 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Literat Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 W dniu 10.10.2021 o 10:09, Damian85 napisał: Jonaszko, ale to chyba każdy wie, że to podpucha - odkąd się te konta pojawiły, czyli Incelariusz, Literat, Trampolajna, wszystkie są raczej przez jedną osobę prowadzone, dla beki. ; ) A kto je Twoim zdaniem założył? ; ) Coś się odkleiło Tobie? Konto posiadam sporo czasu, sprawdź sobie jak masz możliwość. Nie zarejestrowałem się tu po to, żeby z kimkolwiek się kłócić, czy poznać nowych wrogów. Wręcz odwrotnie. Niezbyt miło mi się czyta, że uważasz mnie za kogoś z inteligencją poniżej średniej. Jakoś nie widziałem pośród zainteresowań 2ki pozostałych okrętownictwa. Również nie prowadziłem dyskusji z kimkolwiek na tematy w których jestem laikiem. Urazy nie żywię, ale ocenianie kogoś po nicku nie jest chyba dobrą postawą. W każdym razie(być może kiedyś) do zobaczenia w trasie 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 8 minut temu, Literat napisał: Jakoś nie widziałem pośród zainteresowań 2ki pozostałych okrętownictwa. nie żebym coś tam sugerował ale tak mi się po prostu przypomniało że kiedyś tam był taki jeden co mieszkał u skośnookich i PODOBNO projektował statki 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Literat Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 2 minuty temu, kiler napisał: nie żebym coś tam sugerował ale tak mi się po prostu przypomniało że kiedyś tam był taki jeden co mieszkał u skośnookich i PODOBNO projektował statki 😉 Ja nie projektuję, a użytkuję (mechanik okrętowy). W razie potrzeby weryfikacji mogę przesłać kilka zdjęć, żeby znowu nie być posądzonym o inną tożsamość (chociaż chwalić się nie lubię) Żółtki to takie robaki (a przynajmniej mało który jest bardziej inteligentny od robaka), chociaż pożyteczne czasami 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 46 minut temu, Literat napisał: Wręcz odwrotnie. Niezbyt miło mi się czyta, że uważasz mnie za kogoś z inteligencją poniżej średniej. Skąd takie wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi