Krzysiek Lichota Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 bierz tą yzf 250.! .. i przestań gadać gupoty o swojej wadze stary... Jeżdże Hondą CRF450R... latam po torach i wszystkim... i tu Cię zaskocze moja niedowagą ponieważ mam około 180cm wzrostu a waże 57-58 kg.. więc piepsz gupoty o swojej wadze ja pier... to największa gupota w takim sprzęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmirek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale to chyba nie Twoj pierwszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Cross do lasu to jest porażka kupuj jakieś hard enduro. Kup już tego Ktm'a excf 250 nie pożałujesz zakupu. Edytowane 1 Października 2012 przez Rams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmirek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://allegro.pl/ktm-250-exc-2006-factory-zarejestrowany-okazja-i2668843200.html Przeca to ma az 60 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://allegro.pl/kt...2668843200.html Przeca to ma az 60 km :D To jest możliwe w MOTO GP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmirek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 według sprzedawcy ma 60 km :DNo nic, waham się poważnie między tym ktm a yzf250, ale: 1. KTM chyba jest powyżej mojego budżetu2. KTM jest tylko w 2t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie mam przekonania do KTM... to nie jest moje pierwsze moto hmm moje pierwsze moto miałem w wieku 13 lat i to była 125 w 2t ale to pomyśl jaki wtedy byłem malutki;] KTM jest też ww 4t xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmirek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa. Czy przy wzroście około 177 cm bez problemu sięgnę nogami do ziemi? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie mam przekonania do KTM... to nie jest moje pierwsze moto hmm moje pierwsze moto miałem w wieku 13 lat i to była 125 w 2t ale to pomyśl jaki wtedy byłem malutki;] KTM jest też ww 4t xdA co tu mają do rzeczy Twoje przekonania? :icon_razz: Gośc słowem nie wspomniał ze chce sie scigac na torze a Ty mu z uporem maniaka proponujesz a to sx, a to yzf, a juz pisanie ze do lajtowej jazdy po pagórkach i szurtach sx-f będzie lepszy od exc-f to w ogóle pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmirek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ALeż mi zamotaliscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa. Czy przy wzroście około 177 cm bez problemu sięgnę nogami do ziemi? ;d Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa. Czy przy wzroście około 177 cm bez problemu sięgnę nogami do ziemi? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ponieważ jakoś typowymi crosówkami jeździ się według mnie lepiej, on też nie chce typowego Enduraka typu ten twój exc-f, najlepiej żeby się zdecydował jakie przeznaczenie ma mieć ten motocykl w jego rękach.177cm .. powinieneś normalnie dosięgać do wszystkiego.. sa o wiele niżsi i jeżdżą a zresztą amortyzator można zawsze skręcić; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sięgniesz nogami to tylko w cruiserze.Na tgzw crosówce mogą jeżdzić tyko ci co mają pow. 1,77?Najlepsi zawodnicy nie mają 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) typowymi crosówkami jeździ się według mnie lepiejna torze mx owszem i to duzo lepiej, w terenie gorzej a im trudniejszy teren tym bardziej to widacnajlepiej żeby się zdecydował jakie przeznaczenie ma mieć ten motocykl w jego rękach.napisał w 1 poście Edytowane 1 Października 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ponieważ jakoś typowymi crosówkami jeździ się według mnie lepiej, on też nie chce typowego Enduraka typu ten twój exc-f, najlepiej żeby się zdecydował jakie przeznaczenie ma mieć ten motocykl w jego rękach.177cm .. powinieneś normalnie dosięgać do wszystkiego.. sa o wiele niżsi i jeżdżą a zresztą amortyzator można zawsze skręcić; oNie pisz takich herezji bo to świadczy tylko o tym jaki z ciebie jeździec. Po drugie amortyzatory ustawia się pod wagę jeźdźca a nie wzrost, jesli ktoś jest niski to pozostaje mu jedynie podebranie gąbki siedzenia, ale 177cm spokojnie starcza na te motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi