Gość fredo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 zyygy suche dane to są tylko na papierzeposłuchaj co Ci mówią przedmówcy, chcesz zacząć z tym przygodę?poczytaj, pooglądaj, popytajmożna zacząć na niwie, też wiele aut objedzie,a takie pytania z czym wystartować do offroadu, to tak jakby pytać 500, 600 czy może 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) zyygy suche dane to są tylko na papierzeposłuchaj co Ci mówią przedmówcy, chcesz zacząć z tym przygodę?poczytaj, pooglądaj, popytajmożna zacząć na niwie, też wiele aut objedzie,a takie pytania z czym wystartować do offroadu, to tak jakby pytać 500, 600 czy może 1000? poczytaj, pooglądaj, popytaj a co właśnie robię na forum? nie zgodzę się z tobą kolego i liczę że masz jakieś pojęcie w omawianym temacie a nie pierdzielisz żeby pierdzielić jak większość wujków dobra rada którzy nie mają pojęcia ale są najlepsi we wszystkim.z tego co wiem to forum jest po to żeby pytać i dyskutować..... a nie żeby samemu popełniać błędy innych, więc oszczędź takich odpowiedzi że suche dane są do dupy bo jak kupujesz np. motocykl to wstępnej selekcji dokonujesz na podstawie suchych danych a nie jedziesz do pierwszych 20 gości z otomoto i kupujesz ten na którym Ci się dobrze siedziało, nieprawdaż. :) Edytowane 11 Listopada 2012 przez zyygy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a ja byłem kiedyś pojzdzić z kumplami (doświadczonymi).Oni mieli teorie że na pierwsze auto w teren to tylko samuraj - tak jak z motocyklem kup coś małego i łatwego w prowadzeniu a potem jak sie wkręcisz to inwestuj dalej.Bo dużo jest takich co kupią auto za 20 tyś, 15 włożą w tuning wjadą w teren i myślą że samochód już dalej sam pojedzie, a 2.5 tonowgo patrola czasami ciężko jest wyrwać z błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Taaa.Jedź samcem z rodziną na dalszą wycieczkę.Po 200km przesiądą się na pierwszy PKS jaki będzie w kierunku przeciwpołożnym, a Kierownika znienawidzą. :icon_mrgreen:Offroad to nie tylko ryranie po bagnie.Zresztą... Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a nie pomyslales kolega jaka frajde daje , jak krok po kroku zaglebiasz sie w zabawe , poznajesz na wlasnych doswiadczeniach , czesto bledach swoich , dostosowujac je potem do potrzeb swoich , moze okaze sie ze takie w chuy taplanie wcale nie bedzie az tak zajebiste ,a naprawde wielka frajde da ci latanie po szutrach przeplatane z lekko terenowymi przprawami gdzie np. taki patrol okaze sie niezbyt przydatny a np. samuraj bedzie lepsiejszy . ty do tego dojdziesz sam , na swoich doswiadczeniach . nawet sobie nie zdajesz sprawy jak zubozasz swoje zycie chcac bazowac li tylko na pomyslach innych doswiadczonych uzytkownikow ale tez czesto posranych i z dooopy wzietych , roznych forumowych znaffffcufff .nie ma aut spelniajacych wszystkie wymagania , mi np pasuje jeep , nie wazne ze sa lepsze czy gorsze , poprostu lubie nim jezdzic i spelnia moje wymagania w zupelnosci , wiadomo ze czasami musze odpuscic , jednak inne zalety to rekompensuja , najweazniejsze ze mi sie podob i ja lubie nim jezdzic tak samo jak na moto . to jest wlasnie to do czego doszlem wlasnym wyborem i doswiadczeniem i to daje satysfakcje qwa wszystko na tycy im podaj , puste takie zycie , w perspektywie . niedlugo zapytaja co niektorzy jaka laska bedzie dla mnie lepsza , moze blondynka , moze gruba, moze mloda , moze doswiadczona .... a gdzie milosc ?:)zeby czerpac rzyjemnosc trza poczuc wiez moim zdaniem ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 zyygy luzik,fakt może nie doprecyzowałem,pisząc poczytaj pooglądaj, popytaj, miałem na myśli fora bardziej tematyczne, o których było wyżej wspomniane,poza tym bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a nie pomyslales kolega jaka frajde daje , jak krok po kroku zaglebiasz sie w zabawe , poznajesz na wlasnych doswiadczeniach , czesto bledach swoich , dostosowujac je potem dopotrzeb swoich , moze okaze sie ze takie w chuy taplanie wcale nie bedzie az tak zajebiste ,a naprawde wielka frajde da ci latanie po szutrach przeplatane z lekko terenowymi przprawami gdzie np. taki patrol okaze sie niezbyt przydatny a np. samuraj bedzie lepsiejszy . ty do tego dojdziesz sam , na swoich doswiadczeniach . nawet sobie nie zdajesz sprawy jak zubozasz swoje zycie chcac bazowac li tylko na pomyslach innych doswiadczonych uzytkownikow ale tez czesto posranych i z dooopy wzietych , roznych forumowych znaffffcufff .nie ma aut spelniajacych wszystkie wymagania , mi np pasuje jeep , nie wazne ze sa lepsze czy gorsze , poprostu lubie nim jezdzic i spelnia moje wymagania w zupelnosci , wiadomo ze czasami musze odpuscic , jednak inne zalety to rekompensuja , najweazniejsze ze mi sie podob i ja lubie nim jezdzic tak samo jak na moto . to jest wlasnie to do czego doszlem wlasnym wyborem i doswiadczeniemi to daje satysfakcjeqwa wszystko na tycy im podaj , puste takie zycie , w perspektywie . niedlugo zapytaja co niektorzy jaka laska bedzie dla mnie lepsza , moze blondynka , moze gruba, moze mloda , moze doswiadczona .... a gdzie milosc ? :)zeby czerpac rzyjemnosc trza poczuc wiez moim zdaniem ;) he he dobra przekonałeś mnie :), i tak zrobię po swojemu tak jak z motocyklem :P na pierwszy kupiłem litra i po dwóch latach stwierdzam że nie żałuję więc będę słuchał głosu serca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo667 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) pisałem,zarejestruj się na offie pogadaj z ludźmi z ekipy łódzkiej,zabięrz się z nimi na jakiś wypad i zobaczysz co jak się zachowuje w tereniesiedząc przed kompem nigdy tego nie poczujesz a jest co poczuć woda w butach błoto na twarzy a dzisiaj było na przykład tak :icon_mrgreen: a co do opinii że na początek coś łatwiejszego jak samuraj to uprzedzam samuraja nie jest wcale łatwiej prowadzić niż patrola :icon_mrgreen:co widać na zdjęciunatomiast moja lepsza połówka z gelendą radzi sobie całkiem nieźle Edytowane 11 Listopada 2012 przez olo667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 olo nie wpuszczaj w kanał...Żeby dostać się na region Łodzi musi najpierw poznać ludzi którzy go polecą.A z tego co wiem, to Wupasek raczej tradycyjny jest. :icon_mrgreen: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) ogolne forum www.forum4x4.pl tam sa wszystkie marki ;) Edytowane 11 Listopada 2012 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo667 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 nie jestem z ekip łódzkiej tylko ze śląskiej,nie znam gościa o którym piszesz,natomiast myślę że jeśli na ogólnym pogada i powie o co mu chodzi to nie będzie problemu,jeśli będzie to zapraszam na śląsk :icon_mrgreen:nie chce mi się wierzyć że to taka zamknięta sekta w tej łodziu nas są w większości otwarci na ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 łysy, a to tam w łódzkiem poza autami jeszcze ludzi topią ?jakieś hermetyczne środowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Próbuj. Nikt Ci nie broni.Na łódzkim już jest inny moder. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Panowie jeszcze dwa pytania: 1. a co myślicie o suzuki vitara i samuraj2. jak awaryjność jeepa i dostępność i ceny części do nich. Kolego kulka wrzucisz jaki model masz do opylenia tego jeepa. albo fotki swojego :) Edytowane 15 Listopada 2012 przez zyygy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 ano mam jipa :) a kolega ma vitare za ktora sobie winszuje ok 9500 (automat) moj jest tutaj http://tablica.pl/oferta/jeep-wrangler-4-0-lpg-sekwencja-zamiana-film-CID5-ID1J4y9.html a to vitara Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi