Deebo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Witam, w Yamaszce mojej Żony bo zagrzaniu się motocykla na wolnych obrotach wydobywa się tego typu stukot http://www.youtube.com/watch?v=yZlN2YFUyC0 Film nie jest mój ale stukot jest niemal identyczny, przy lekkim dołożeniu gazu zanika chociaż nie za każdym razem, podobnie jak podczas jazdy, co to może być? Edytowane 6 Września 2012 przez Deebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Nagraj film z motocyklem Twojej Żony w roli głównej.Z filmiku który wrzuciłeś wywróżyłbym panewkę, jednak jeśli u Ciebie pod obciążeniem znika, to musisz nagrać swój filmik. Edytowane 6 Września 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 panewkami to nawet nie strasz mam nadzieję, że to łańcuch rozrządu, nagram jutro dźwięk i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 panewkami to nawet nie strasz mam nadzieję, że to łańcuch rozrządu, nagram jutro dźwięk i wklejęi wrzuc zdjecie zony:)w tym sprzecie generalnie nic sie nie dzieje, sprawdzaj kiedy trzeba ustawienie zaworow, zmieniaj olej na czas i wszystko bedzie OK... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 O k.. ale tłucze. Nawet jak na xjotę to nie jest normalne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no to jak mu sie skonczy to za 8 stow sprzedam mu caly co nie tlucze, a moze sprzeglo tylko nap... z filmu nie wywnioskujesz... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 O k.. ale tłucze. Nawet jak na xjotę to nie jest normalne.Symfonia jak w kamazie , ale film już był omawiany . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no to na pewno nie sprzeglo :) pewnie cos u gory, tak czy inaczej moze sie okazac,z e XJta przezyje jeszcze pare lat z tym... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Żony na video nie ma :) ale jest dźwięk moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi