Crossik97 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Już na początku mówie jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.Jak pisałem w innych tematach mam Honde MTX 125 z '89r.Zanierzam ją sprzedać i kupić full crossa ale nie wiem ile ona jest warta.Opis:- Silnik po remoncie nowy tłok (wossner) i szlif cylindra.- Nowa oponka z tyłu i przednia po 1 sezonie.- Plastiki w słabym stanie tj. ktoś próbował to malować (amator) i teraz farba schodzi ale nie wiem po co białe plastiki znów na biało ;/ , brak prawej osłony chłodnicy-Na siedzeniu widać ślady użytkowania (przetarty materiał) bedzie obszywane skórą.-Końcówka wydechu nie wiem od czego prawdopodobnie od samochodu (ale założe orginał).-Licznik bez wskazówkiReszta w dobrym stanie odpala, jeździ idze na koło na 3 biegu, elektryka sprawna.Tylko ma już swoje lata :/Proszę o pomoc w wycenie tego motocykla.Pozdrawiam Marcin. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Crossik97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Trochę ponad 2 koła możesz za nią wziąć. Popatrz na allego po ile takie chodzą, będzesz miał jakiś ogląd ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossik97 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tylko teraz blisko koniec sezonu i wszystko tanieje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jak nie ma kwitu to nikt ci nie da ponad 2 koła....myśle ze 1500 tak jak stoi.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 2000 zł jak weźmiesz troszeczke więcej to będzie dobrze no motorek ma swoje lata a tera patrząc na ceny to za 3000zł może kupić fulla z 96 na luzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a tera patrząc na ceny to za 3000zł może kupić fulla z 96 na luzie.. po pierwsze co to jest full ?? mocny full w 10-paku :D nie wiem pewno coś w temacie motocykli ale ja znam cross, enduro, dual sport, hard enduro, trial ale co to jest full nie wiem :D ile razy ludzie trzeba wam tłumaczyć że nie ma czegoś takiego jak fullcross :D ??nie ma 1/2 cross nie ma 1/10 cross jest cross albo enduro :D po drugie co to za bzdurny argument że za 3 tys można mieć crossa ?? nie każdy a już szczególnie większość ludzi szukających krzakołamacza za 3 tys zł nie ma kasy na eksploatację crossa i wolą enduro.......ja w życiu nie kupiłbym crossa za 3 tys zł.... u mnie znajomy miał 8 tys za tyle mógłby mieć juz ,,fulla w 4paku (jak już sypiemy taki gangsta offroad slangiem :D )'' ale wybrał xr400 bo nie ma ochoty co wekend wymieniać olej a co sezon tłok i walczyć z mocą nie do ogarnięcia dla amatora :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 4 lata temu miałem okazję takiego kupić zarejestrowanego w lepszym stanie wizualnym za 1700zł i nie kupiłem bo nie chciał koleś opuścić na 1500. Dla mnie to jest warte max 1200zł ale może ktoś da więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi