MatMax78 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki koledzy za informacje. Ja zrezygnowałem. Wszystko miałem przygotowane przyczepka, kamerzysta, zdjęciowy (chciałem sobie zrobić pamiątkę ) nawet moja żonka zdecydował się jechać :) a tu dupa. :sad:Ostatnie dni piękne i nic nie wskazywało na to że będzie taka pogoda. Ogólnie to mam pecha do tych wyjazdów do Poznania, zawsze padało w poniedziałek. :sad:Jeszcze jest kilka terminów ale nie wiem jak z urlopem. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A next termin odwołany ...masz pecha chłopie :-/http://www.aw.poznan.pl/motocykle/moto_popoludnie.html Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Ale to są cioły. Odwołują termin za tydzień bo dzisiaj pada deszcz :banghead: a do likwidacji następnego terminu 30. pewnie też już się szykują. Odkąd pojawiły się speedday to widać, że powoli dążą do tego aby zlikwidować motopopo bo nie ma z nich kasy. Z roku na rok jest ich coraz mniej a oni jeszcze odwołują. I co tam pada /ło w końcu czy nie?, Czy to może dzisiaj odwołali a geniusze z AW zaznaczyli nie ten termin co trzeba (nie zdziwiłoby mnie to biorąc pod uwagę wpadkę z motokartami) Edytowane 9 Września 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzisiaj to była prawdziwa katastrofa z tą pogodą.Limo no to pośmigałeś za tydzień na motopopołudniu. ;) ale jak będziesz w Pile możesz do mnie podjechać, będę oglądał wyścigi MotoGp i cieszył się pierwszą wygraną w tym sezonie V46 :) więc zapraszam na moje ranczo. :)heniek myślę że masz rację za rok albo dwa takie motopopołudnia już nie będą istniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No to ch***, pojechałem sobie. Mat, dzięki za zaproszenie ale jak nie ma jazd w poniedziałek to chyba daruję sobie cały wyjazd. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie wiem jak dzisiaj u Was ale u mnie za oknem piękna pogoda. Wczoraj dramat jak pech to pech ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, postanowiłem jechać na SD 23 lub 24 i z Wami się spotkać i fajnie zakończyć sezon. Warunek, wiadomo pogoda. Limo dawaj na SD polatamy. dzisiaj się rejestruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No jest to jakaś opcja, jeśli uda się z kimś zabrać to czemu nie.Edit: na stronie AW nie ma nic na temat SD 23-24go września. Jako ostatni widnieje ten 02-03go. Mat, skąd masz takie informacje? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 http://speed-day.pl/ A co tam, też się zapisałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jedzie może ktoś w poniedziałek ze śląska ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi