hashman Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 http://www.larsson.pl/index.php?c=l&bid=104537 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek55 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Procię bajdzo hahahaha :-)... ooo tam jest trochę o Bol Dorach :-) życzę miłego oglądania.. Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek55 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Witam.Mam problem z wymianą żarówki w przednim reflektorze w Hondzie CB900 F2 Boldor 81r.Chcialbym uzyskac jakas pomoc w tym temacie. Moze ktos pomoze? Edytowane 12 Marca 2015 przez tadek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam. Mam problem z wymianą żarówki w przednim reflektorze w Hondzie CB900 F2 Boldor 81r.Chcialbym uzyskac jakas pomoc w tym temacie. Moze ktos pomoze?A konkretnie to w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam. Mam problem z wymianą żarówki w przednim reflektorze w Hondzie CB900 F2 Boldor 81r.Chcialbym uzyskac jakas pomoc w tym temacie. Moze ktos pomoze?Jesli masz niezabudowaną lampę to po bokach odkręcasz dwie śrubki , jeśli lampa jest w plastikach to musisz dogrzebać się z tyłu . Tadek , nigdy nie wymieniałeś żarówki w samochodzie ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi