ryba1001 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widzę że usilnie szukasz koleżanek :biggrin: Kefir no obiecałam wam jakieś dupy na impreze skołować :) doceń moje starania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jak to pisali poprzednicy nie ma foty nie ma imprezy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 będę z nią negocjować hahahah :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Hmmm.. czy to znaczy, że nie mam co liczyć na przejażdżkę? W sumie to nie wiem o co chodzi... Jest tu ktoś mniej zakręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tak na serio mogę Cię przewieźć, ale dopiero na początku września :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dobra dobra, czy ja słyszałam coś o imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No i bomba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 wyczuwam prowokacje .. uważajcie !! ... nie takie rzeczy w tym kraju się zdarzały i Barbara okaże się wąsatym policjantem z sonometr ... Pozdrawiam Antek Macierewicz ;) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Proponuje zapoznać się z ofertą użytkownika YUBY, bardzo miły i dostajny młodzieniec, który jednocześnie potrafi przekazać sporo cennych rad swojemu plecaczkowi. Bystry, silny, instruktor w szkole nauki jazdy. Jazda jako ekwipunek z nim to czysta poezja! Tak reklamujesz jak bys sam <yubemu plecakowal :icon_mrgreen: W sumie tak;) ale weekend tylko wieczorem bo mam seminarium. Chcialem juz cos napisac ale koledzy uprzedzili. Basia, wierz lub nie ale bez foty to naprawde nie przejdzie. Raz sie w ciemno umowilem i doznalem szoku kulturowego an cale zycie. :icon_mrgreen: :crossy: Jaka kobieta taki motocykl, w tym wypadku Fazer w czoperze musi wystarczyć. Organizuj Hoss Boss'a :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Hmmm.. czy to znaczy, że nie mam co liczyć na przejażdżkę? W sumie to nie wiem o co chodzi... Jest tu ktoś mniej zakręcony?Ja jestem pierd**niety :rolleyes: Może być? Tylko że teraz mam crossówke, ale mogli byśmy pobuszować po jakiejś dżungli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja i moje 4 kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To teraz chłopaki już nie macie wymówki. Umawiać się grzecznie z Barbarą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widzisz Basiu jak chcesz to umiesz, za sandałki masz u mnie plusik.I teraz powinniśmy się zachować honorowo, i ja się zachowam. Jeżeli wytrzymasz to na koniec tygodnia, ewentualnie sobota możemy polatać. Nie bądź taki hop do przodu, przecież może mieć zaniedbane pięty. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No, to rozpiera mnie duma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Życzę wam szczęscia Yubasku :wub: :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi