iDominik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam kolegów i koleżanki. Niebawem siostra wyjeżdża do Anglii i chcę ją po trochu wykorzystać. W okresie zimowym zamierzam skompletować strój ( nie wiem jeszcze czy będzie to tekstylia czy skóra ) Ogólnie słyszałem, że ubrania w Anglii są sporo tańsze, a konkretnie przecena z zeszłych sezonów. Mowa oczywiście o nowych rzeczach. Znacie może jakieś sklepy internetowe w których robią duże przeceny bądź ogólnie można strój zakupić taniej niż w Polsce ? Wiem, że takie oszczędzanie może się Wam wydawać śmieszne, ale aktualnie studiuję i liczy się każda złotówka :) A jak jeszcze jest możliwość, by z zagranicy wysłać jakieś rzeczy to czemu z tego nie skorzystać ? Oczywiście jakby ktoś również chciał coś zakupić to nie widzę problemu, z wszystkim można się dogadać :) Dziękować i szerokości życzę ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 i co kupisz ciuchy bez mierzenia ? Jakbyś chcial brac coś z najwyższej półki to ma to sens, ale przy tanich ciuchach to g*wno zaoszczedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 możesz trafić na coś ciekawe chociaż niekoniecznie ;x racja ciuchy bez mierzenia... firma firmie nei zrobi równych rozmiarów.. twój wybór;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Od razu bez mierzenia... Przecież może robić research w necie, znaleźć promocję produktu, który dostępny jest również w Polsce. Przymierzyć na miejscu w Polsce i zlecić zamówienie odpowiedniego rozmiaru siostrze. Jest to problematyczne, ale czasem można z 500 zeta zaoszczędzić.Sam teraz zamówiłem w necie, w Niemczech kurtkę na mega promocji, jak będzie zła to zwrócę, bo mam do tego prawo do 14 dni (a będę jeszcze w Niemcowni przez miesiąc), co niestety jest problematyczne w przypadku iDominika.Co się dot. sklepów internetowych: hełmofony z UK są dostępne tu http://www.helmetcity.co.uk/ , ale w tym przypadku mierz koniecznie przed zakupem! Zapisz dokładnie model jaki mierzyłeś (np. Shark ma S900 i S900c, gdzie C robi różnicę w modelu!) Zakupy w PL: InterMotors lubi robić promocję w okresie wrzesień-październik. Też są dobre przeceny, ja skorzystałem z nich na zakupie kasku. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez derbixxx Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 i co kupisz ciuchy bez mierzenia ? Jakbyś chcial brac coś z najwyższej półki to ma to sens, ale przy tanich ciuchach to g*wno zaoszczedzisz. Mówiąc zaoszczędzić nie miałem na myśli brać ciuchy warte 200 zł. Na zdrowiu mi zależy ... Interesuje mnie kurtka m.in. ModekiCool Black. W polsce stoi ona za 1600 złotych, a jeśli mogę ją zakupić w Angli za 1200 czy taniej to dlaczego mam nie brać ? Zaoszczędzoną kasę wlałbym do baku najchętniej ps. Coś taki nerwowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Looknij jeszcze do sklepu internetowego sputnik-team.pl. Prowadzą sprzedaż ciuchów niemieckiej firmy Buese, w naprawdę dobrych cenach. Rozwiązania, materiały bardzo podobne do Modeki właśnie.UK-owy portal motocyklowy: http://www.motorcyclenews.com/, może tam jakąś bazę sklepów internetowych mają :-) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://www.hein-gericke.co.uk/sign-up/ Zapisz się Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W louisie tez masz sporo obnizek. zerknij na ich stroni, moze masz jakis salon niedaleko Polskiej granicy. Jakbys mial wydac nawet 150 zeta na paliwo to na calym mundurku i tak bedziesz sporo do przodu .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Mówiąc zaoszczędzić nie miałem na myśli brać ciuchy warte 200 zł. Na zdrowiu mi zależy ... Interesuje mnie kurtka m.in. ModekiCool Black. W polsce stoi ona za 1600 złotych, a jeśli mogę ją zakupić w Angli za 1200 czy taniej to dlaczego mam nie brać ? Zaoszczędzoną kasę wlałbym do baku najchętniej ps. Coś taki nerwowy ? a jak z gwarancją? Uwzględnią Ci w PL ? Ja do modeki jestem mocno zrażony, przy kurtce za 1,6k to jak pisalem ma już jakiś sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a jak z gwarancją? Uwzględnią Ci w PL ? Ja do modeki jestem mocno zrażony, przy kurtce za 1,6k to jak pisalem ma już jakiś sens. Jeżeli zgłaszałbym bezpośrednio do importera to nie powinno być z tym raczej problemów, odzież i tak będzie słana do siedziby. Przed chwilą posłałem @, zobaczymy co jutro odpiszą. Co Cię do Modeki zraziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) W UK Hein Gericke aktualnie oglosilo upadlosc, takze w sklepach wyprzedaze, jak na razie szalu nie ma, bo jakies 10 20 %, trzeba bedzie jeszcze troche poczekac i moze faktycznie za dobre pieniadze bedzie mozna cos wybrac... http://www.hein-gericke.co.uk/ Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez g.zielin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W UK Hein Gericke aktualnie oglosilo upadlosc, takze w sklepach wyprzedaze, jak na razie szalu nie ma, bo jakies 10 20 %, trzeba bedzie jeszcze troche poczekac i moze faktycznie za dobre pieniadze bedzie mozna cos wybrac... http://www.hein-gericke.co.uk/Może będzie tak samo jak z Polo Motorrad? Ogłosili upadłość, zmienił się właściciel, nazwa firmy, a wszystko hula dalej, bez przerwy? Jeśli nie to ciekawe czy będzie się im bardziej opłacało w UK sprzedać po dobrej promocji czy porozsyłać towar z powrotem do Niemiec czy innych krajów mających HG? Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Szukaja kogos kto przejalby interes, moze kogos znajda, a tym czasem, wyprzedaz trwa, oby jak najdluzej i jak nawiecej zeszli z ceny... W UK maja 49 sklepow, szkoda by tego bylo, chociaz ja ogolnie to i tak wole http://www.infinitymotorcycles.com/ ale zycze im jak najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Zależy co chcesz kupić. Można zrobić przymiarkę u nas i kupić w Anglii.Na kasku zaoszczędziłem ok 40% w porównaniu z Polskimi "promocjami".Tyle że brałem kask który w PL kosztował ponad 3 koła. Co prawda trzeba poszukać i kupić w odpowiednim terminie. W ghostbikes UK mają CZASEM bardzo dobre oferty ale wszystko rozchodzi się na pniu więc trzeba monitorować okres zimowy. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miet53 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 a zapytać można również w firmie Tarbor w Lublinie.... swojego czasu zlikwidowali sklep w Warszawie i sprzedawali po okazyjnych cenach różne rzeczy...z tego co pamietam mieli równiez coś z Modeki Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi