MarioHDEłk Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Koledzy, ratujcie! :biggrin: W weekend wybrałem się na balety do Mikołajek motocyklem. Pech chciał, iż kluczyki zostawiłem w bliżej nie znanym mi miejscu.Problem w tym, że był to jedyny komplet jaki posiadałem.Jaki jest sposób aby odpalic sprzęta?Jest tam oddzielny moduł alarmu, tak jak w autach? Czy wystarczy go wywalic i będzie ok?Bo juz słyszałem rózne opnie..... HELP!!! :banghead: PS. Moto cały czas stoi na hotelowym parkingu :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwla42 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jak znasz PIN jakim został zakodowany alarm w Twoim moto to rozbroiszgo, wbijając cyfry przyciskami kierunkowskazów. Jeżeli nie znasz Pin-u to dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 .... no to dupa. Nie znam PINu.FUCK. I co radzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Serwis i dorobienie kluczyka. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 No tak. To wiedzialem od samego początku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dorobienie kulczyka i pilota powinieneś wykonać wcześniej,gdy miałeś jeszcze oryginał.Teraz będziesz musiał poczekać aż serwis sprowadzi oryginał.A tanio nie będzie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkcik5 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Mario, jako ostatnią deskę ratunku możesz jeszcze spróbować wbić 'Defaultowy' (domyślny) PIN. Jest nadzieja że będzie działał jeśli nikt wcześniej go nie zmienił na własny. Powinieneś go znaleźć w manualu, ewentualnie popytaj innych ujeżdżaczy Króla Dróg ;-) Z tego co widziałem na innych forach, jeśli nie masz oryginalnego manuala, możesz spróbować 5 ostatnich cyfr VIN albo 11111 albo 12345 itp.Kontakt z poprzednim właścicielem też może być wskazany. Powodzenia Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez punkcik5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Mario, jako ostatnią deskę ratunku możesz jeszcze spróbować wbić 'Defaultowy' (domyślny) PIN. Jest nadzieja że będzie działał jeśli nikt wcześniej go nie zmienił na własny. Powinieneś go znaleźć w manualu, ewentualnie popytaj innych ujeżdżaczy Króla Dróg ;-) Z tego co widziałem na innych forach, jeśli nie masz oryginalnego manuala, możesz spróbować 5 ostatnich cyfr VIN albo 11111 albo 12345 itp.Kontakt z poprzednim właścicielem też może być wskazany. Powodzenia Dzięki serdeczne. poprzedni własciciel nie zna PIN. Powiedzcie mi jeszcze w jaki sposób wbic PIN. Wiem tylko, że kierunkami, tak? Ale jak? :biggrin: Dorobienie kulczyka i pilota powinieneś wykonać wcześniej,gdy miałeś jeszcze oryginał.Teraz będziesz musiał poczekać aż serwis sprowadzi oryginał.A tanio nie będzie. Mądry polak po szkodzie.Wiem, że tanio nie będzie.Orientuje się ktoś ile mam przygotowac? Tylko proszę nie straszyc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzwoń do najbliższego dilera HD, na pewno mieli już takiego klienta :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No to teraz wszystkim malkontentom powiem tak: - straszyliscie, straszyliscie i dupa! Na nic Wasze starania. Dzisiaj rano (dokladnie 15 min temu) po wczorajszej sporej dawce Jacka Daniels'a, mój wzrok nieoczekiwanie uniósł się ku niebiosom, a dokładnie ku górze szafki kuchennej. I co zobaczyłem?????????? KLUCZYKI!!!! :biggrin:Kto je tam połozył???? KOBIETA!!! Nie wiem czy jeszcze moja Kobieta, aczkolwiek jeszcze pałęta się pod moim dachem...... Nie wiem jak Wam, ale mi przypomina to przypowieśc biblijną o Adamie i Ewie, a dokładnie o owym jabłku. Co radziecie? Wygonic z domu? Pobic( kobiet nie biję)? Czy inną karę??Czekam na propozycję i wasze cenne rady :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery30 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 jak ładna i seksowna to podrzuć do mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W tym sęk, że ładne to i sexowne... I szkoda oddawac w byle ręce.... Ale zastanowię się jeszcze. Jakby co dam znac, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACKY4 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No to teraz wszystkim malkontentom powiem tak: - straszyliscie, straszyliscie i dupa! Na nic Wasze starania. Dzisiaj rano (dokladnie 15 min temu) po wczorajszej sporej dawce Jacka Daniels'a, mój wzrok nieoczekiwanie uniósł się ku niebiosom, a dokładnie ku górze szafki kuchennej. I co zobaczyłem?????????? KLUCZYKI!!!! :biggrin:Kto je tam połozył???? KOBIETA!!! Nie wiem czy jeszcze moja Kobieta, aczkolwiek jeszcze pałęta się pod moim dachem...... Nie wiem jak Wam, ale mi przypomina to przypowieśc biblijną o Adamie i Ewie, a dokładnie o owym jabłku. Co radziecie? Wygonic z domu? Pobic( kobiet nie biję)? Czy inną karę??Czekam na propozycję i wasze cenne rady :biggrin: gdybys napil sie naszej czystej,a nie tego danielsa,to moze by w ogole tego problemu nie bylo? ;) Cytuj TYPE O NEGATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mylisz się. Dzięki Jack'owi klucze znalazłem. A zgubiłem po Palikotówce ( Cytrynówka Lubelska) - smaczna ale robi bałagan. Pozdrawiam All - jestem szczęśliwy bo jak wytrzeźwieję to będę mógł polatac na moim RK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Polak przed i po szkodzie głupi... :icon_razz:Nic nie wspomniałeś, że teraz pedałujesz dorobić drugi kluczyk.I dziękuj kobiecie bo JD mógł Cię tak sponiewierać, żebyś kluczyka już nie znalazł. :icon_mrgreen: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi