wojtasik Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jak się zaokrągla zero? w dół czy w górę? ...no dobra koryguję ..................wywal garmina :D Pozdr,W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Niby pomocny a gbur... Historycznie rzecz ujmując to fakt, nieraz Wojtasik błądził jak prowadził grupę, kierując się nawigacją. Kurde, chyba jednak pojadę na adres nie współrzędne... Edytowane 20 Września 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 chciałem sie po 4 latach używania Garmina nauczyć w koncu korzystać też ze wspólrzędnych.Zostaje nauczyć się przeliczania z minut i sekund na dziesiąte i setne. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Cezsek, nie bądź złośliwy! Szkoda że Drogowiec nie odbiera telefonu, on by nie tylko przeliczył , ale i smsem uaktualnił wszystkie mapy w garminie... Edytowane 20 Września 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wojtasik z tego co pamiętam ze szkoły, z matmy nigdy nie byłeś orłem. Ale z historii to prawie olimpijczyk. :bigrazz:...hehe ...bardziej paraolimpijczyk......a z tego co ja pamiętam ...to Ty Yuby małolat byłeś :D Pozdr,W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 o kurde dopiero teraz zauważyłem, jaki ty już Wojtku stary się zrobiłeś. Toś pewnie już żonaty i dzieciaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jak się zaokrągla zero? w dół czy w górę? Zgodnie z regułami Kryłowa-Bradisa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Toś mi pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ryba jednak biorę dwuosobowy, zabieram nową koleżankę.Stanisławę?Dodatkowo zarezerwowałem sale konferencyjną, poprosiłem o wykład jednego eseistę. :biggrin: będzie bosko! Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Toś mi pomógł... Na pocieszenie powiem, że różnica 10 sekund szerokości geograficznej, to będzie jakieś 30 metrów. Natomiast różnica 10 sekund długości geograficznej daje jakieś 15 metrów. Jak dużej mgły nie będzie, to powinieneś znaleźć te Borki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Znajdę i bez navi, bo byłem tam już. Ale to teraz kwestia honoru, trafić po współrzędnych.Kwestia honoru Garmina rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus10 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 O której jutro wyjazd ? Przyjade z kumplami jak będą miejsca w pokojach to chętnie zostaniemy na sobotę. A może ktoś z Was będzie przejeżdzał przez Białobrzegi te co sie leci na Radom. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Przenoszę się do pokoju w pawilonie. Pokoje:Yuby 2os pokój + sniadanie (2 doby)PaulaS+KarolaS+Gula- 3x śniadanie (2 doby)Cosmo+1- 2x sniadanie (2 doby)OlsenDominik Szymański+ 1- 2x śniadanie (jedna doba)Belgu +1- 2x sniadanie (2 doby)Molly- 2x śniadanie (2 doby)Shuy- 2x śniadanie ( 1 doba)Zbycho - 1 śniadanie. Śpię sam, bo zabijam chrapaniem. Przyjeżdżam w sobotę.Badger- śniadanie na dwie doby. Z założenia śpię sam. A jak Klod ściemnia jak zawsze, to nie biorę ani aparatu ani plandeki Domki:Grass + Azbest, dopisuję - Marzka (bierzemy domek, zanosi się na śniadania 2x dla trzech osób - jak przyjedziemy, to będziemy, jak nie, to... )Hala + Szubert Mag Śl + Bosun + 2x śniadania dla czterech osób 1 domekmmm757- cały domek- od sobotyPrzemek3578 + 2xśniadanie do łóżka i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)Saul, przemek96 - śniadanie x2, Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie, barteck_street - śniadanie x2- 1 domek Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osóbczesiu240288 - śniadanie x2Pozytywnie Zakręcony WariatszakimodekGreedo 2x śniadanie Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x2michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dniRAFAL + 2x śniadaniegronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )motonitwroc + śniadanie x2niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?Peterek_Pablo_ + śniadaniewajzerDudinozorMICIforesst + plecakWaldi śniadanie x2KZ śniadanie x1 (jedna doba) Dodatkowo zarezerwowałem sale konferencyjną, poprosiłem o wykład jednego eseistę. Edytowane 20 Września 2012 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wyjazd do Borek stanął w moim przypadku pod znakiem zapytania. Tu opisałem swoją przygodę: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/156556-padl-akumulator-za-malo-jezdze/ Kupiłem już przewody rozruchowe i jeśli zdecyduję się jechać w piątek lub sobotę, to liczę na możliwość ewentualnego przytulenia się do czyjegoś akumulatora. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Pokoje:Yuby 2os pokój + sniadanie (2 doby)PaulaS+KarolaS+Gula- 3x śniadanie (2 doby)Cosmo+1- 2x sniadanie (2 doby)OlsenDominik Szymański+ 1- 2x śniadanie (jedna doba)Belgu +1- 2x sniadanie (2 doby)Molly- 2x śniadanie (2 doby)Shuy- 2x śniadanie ( 1 doba)Zbycho - 1 śniadanie. Śpię sam, bo zabijam chrapaniem. Przyjeżdżam w sobotę.Badger- śniadanie na dwie doby. Z założenia śpię sam. A jak Klod ściemnia jak zawsze, to nie biorę ani aparatu ani plandekiVolumax + 1 śniadanie x2 2 doby Domki:Grass + Azbest, dopisuję - Marzka (bierzemy domek, zanosi się na śniadania 2x dla trzech osób - jak przyjedziemy, to będziemy, jak nie, to... )Hala + Szubert Mag Śl + Bosun + 2x śniadania dla czterech osób 1 domekmmm757- cały domek- od sobotyPrzemek3578 + 2xśniadanie do łóżka i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)Saul, przemek96 - śniadanie x2, Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie, barteck_street - śniadanie x2- 1 domek Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osóbczesiu240288 - śniadanie x2Pozytywnie Zakręcony WariatszakimodekGreedo 2x śniadanie michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dniRAFAL + 2x śniadaniegronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )motonitwroc + śniadanie x2niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?Peterek_Pablo_ + śniadaniewajzerDudinozorMICIforesst + plecakWaldi śniadanie x2KZ śniadanie x1 (jedna doba) Dodatkowo zarezerwowałem sale konferencyjną, poprosiłem o wykład jednego eseistę. Edytowane 20 Września 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi