marcin700 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 A co tak cienko z funduszami?Może honda F4i całkiem fajnie wygląda, chociaż cen nie znam. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 no tyle co sam zarobie jako student mam ;-) no to już nie ta granica cenowa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Tamten srad wyglądał nieźle. Oryginalne malowanie to rzakość w tak starym motocyklu więc jest szansa że jest w dobrym stanie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 już sprzedany :-S ale dzięki za rzut okiem nie będę męczył nowymi tematami, a ta ?allegro.pl/kawasaki-ninja-zx6r-i2510687173.html malowanie oryginalne ? no i ten przebieg :-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajen Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nie, dla mnie wygląda jak totalny ulep. W tej cenie moim zdaniem nie znajdziesz dobrego motocykla. Znajomy sprzedaje ZX6R z 2000 roku (albo z 2001, nie pamiętam) srebrno-czarna za 10k. Można z nim negocjować - pościąga dodatki i może da się urwać. Ja bym na Twoim miejscu w tym budżecie poszukał jakiejś fajnej ZX6R przed liftem, albo ZZR. Fajne są jeszcze ZX7R - mnie się bardzo podobają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 malowanie oryginalne ? no i ten przebieg :-S To nie jest oryginalne malowanie. Za taką kasę możesz mieć wychuchaną CBR 600 F3, która będzie jeździć bezawaryjnie przez długie lata, a i na gumę można postawić bez obawy o ramę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) zx7r przeglądam codziennie, niczego blisko mnie nie ma. f3ke wczoraj oglądałem i chyba nie mam dużego wyboru ;-) no najbliżej allegro.pl/kawasaki-zx7r-750-ninja-zx-7-r-igla-1999-klodzko-i2513828195.html ale jak widzę, sprowadzona z ... ;-) Edytowane 25 Lipca 2012 przez pepekvt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajen Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Z Włoch to akurat dobrze. Motocykl ma niestety nieoryginalne malowanie. Rocznik 1999 wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) chciałem szukać po powrocie (niedziela) ale Szukam codziennie i codziennie same miny :-S albo sprzedany teraz patrze allegro.pl/motor-suzuki-gsx-r600-i2514739239.html;-) jakiś znawca srada poszukiwany ;-) Edytowane 25 Lipca 2012 przez pepekvt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 teraz patrzeallegro.pl/motor-suzuki-gsx-r600-i2514739239.html;-) jakiś znawca srada poszukiwany ;-) Tutaj tylko zadupek jest z 98 roku, chociaż jest też dodatkowy fragment domalowany na niebiesko. Natomiast boczki czacha i zbiornik są z 2000 roku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 warto zawrócić sobie nim głowę ? mowa o pisaniu do sprzedawcy i ewentualnie pomału pojechac zobaczyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ciężko powiedzieć patrząc na same zdjęcia. Przygody na pewno jakieś były ale na ile poważne to nie wiadomo. Dużo daje sama rozmowa telefoniczna. Jak gość będzie ściemniał i udawał że on nic nie wie to bym sobie odpuścił. No chyba że masz blisko. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewon Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Sikor-chcesz go zabic czy jak?? pepekvt-za 7,5 tysia nie kupisz żadnej zx-6 ani zx-9 po 2000r (chodzi mi oczywiście o stan techniczny) Cytuj http://www.bikepics.com/members/jewon/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no już to do mnie doszło ;-) może srad albo f3, wrócę będę szukał i pytał jeszcze trochę ;-) dziękuję bardzo ;-) no już to do mnie doszło ;-) może srad albo f3, wrócę będę szukał i pytał jeszcze trochę ;-) dziękuję bardzo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 do kawasaki powinni gratis dodawac spawarke alu do ramy :D koles chyba 6 razy spawal juz rame i dalej peka w nowych miejscach :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi