PRZEMA Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) I stało sie dzisiaj zaliczyłem pierwszego ślizga.Jechałem za puszka nagle ten zahamował,nie miałem szans zeby wyhamowac,wiec próbowałem go ominac.Przyhaczyłem go prawa noga odbiłem sie od niego i wywaliłem sie na lewa strone.Naszczescie podczas upadku moja predkosc wynosiła jakieś 10km/h wiec tylko owiewki i dekiel od alternatora porysowane.Motor po upadku zgasł,gdy go podniosłem i próbowałem odpalić to tylko krecil ale nie chciał zalapac.Jak dodalem troche gazu to zapalil.Problem polega na tym ze jak teraz odpale i przygazuje to moto gasnie,tak jak by sie zalewał.I potem znowu musze dawac gazu podczas odpalania.Co sie mogło stac? Edytowane 3 Lipca 2012 przez PRZEMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Prawdopodobnie (niektóre) zaworki w gaźnikach się podwiesiły. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A jak to naprawic? Trzeba gazniki rozbierac czy wystarczy delikatnie popukac w gazniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 wyczyścić gaźniki Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 wyczyścić gaźnikiA czy mogły zassać bród jak moto sie przewróciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Przeczytaj co Ci napisali wyżej i to zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Wczoraj sciagnolem airbox posprawdzałem wszystkie wezyki.Skreciłem wszystko spowrotem i juz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi