heniek128 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Bierz tą Yuase a jak nie to polecam chińkie aku Powerroad, są bardzo dobre jakości mam już drugą sztukę, poprzednia wytrzymała więcej niż fabrycznie założona Yuasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ja mam w motocyklach od wielu lat Varte i mogę w 101% polecić ten produkt... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Bierz tą Yuase a jak nie to polecam chińkie aku Powerroad, są bardzo dobre jakości mam już drugą sztukę, poprzednia wytrzymała więcej niż fabrycznie założona Yuasa. wecej tzn więcej niż 10 lat? kumpel ma w ZR7 11 to letnią Yuase i ma się całkiem spoko a u mnie po dwóch latach szlag ją trafił. różnie bywa. Varta jest godna polecenia. to dobry produkt w rozsadnej kasie Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dokładnie u mnie też dwa lata wytrzymała. Te stare działały zdecydowanie dłużej. Powerroad wytrzymało 3 lata i w sumie dalej działa ale zmieniłem bo już po dwóch tygodniach postoju się sam rozładowuje. Z tym, że u mnie żaden aku lekko nie ma - nie doładowuje ani nie wyciągam go w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danceon Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kupiłem akumulator marki Yuasa YB14L-A2. Moje kawasaki odpala teraz na dotyk. Na razie jestem bardzo zadowolony lecz zobaczymy jak długo posłuży;) Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 tez zmieniałem aku i zapodałem landporta. jak na razie prąd ma 12,87. ciekawe jak sie to bedzie miało po ok 2-3 kkm. dam znać :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi