Boa Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki Piotr. Czy dobrze miarkuję, że od tego modelu też wydech będzie pasował:http://allegro.pl/suzuki-gs-750-gsx-rama-papiery-i2403896185.html Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tak, to ten sam silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ehhhh, wydech sprzedany :( Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 U nich Ci dorobia jakie tylko bedziesz chcial http://www.motory.hg.pl/new1/dane_kontaktowe.html PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 www.bsm-exhausts.com zapytaj tam Dear Rafal Mizerny, Thank you for your e-mail.The BSM company is bankrupt. On this moment I can not deliver any exhausts. If there are any questions do not hesitate to call or e-mail us. Best regards Wilbert Bull:( Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 :( Produkowali repliki do japończyków widocznie zbyt tanio :biggrin: .Ale nie zaszkodzi zapytać o listę stanów magazynowych z ewentualnymi cenami hurtowymi.Może byłby w tym dobry interes? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Sprobuj przejrzec angielski ebay - w anglii te Suzuki byly dosc popularne i mialy robione dedykowane wydechyFmy Motad ( 4 w 1 ), albo moze znajdziesz jakies oryginaly w lepszym stanie niz twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Adam, odczytaj proszę maila :) Produkowali repliki do japończyków widocznie zbyt tanio :biggrin: .Ale nie zaszkodzi zapytać o listę stanów magazynowych z ewentualnymi cenami hurtowymi.Może byłby w tym dobry interes?Z moim kiepskim angielskim cienko to widzę, a z tłumaczem google, to się jeszcz ośmieszyć mogę, albo kupić klarnet, miast kolektorów ;)Ale faktycznie, dla kogoś ogarniętego, z żyłką handlarza... why not. Sprobuj przejrzec angielski ebay - w anglii te Suzuki byly dosc popularne i mialy robione dedykowane wydechyFmy Motad ( 4 w 1 ), albo moze znajdziesz jakies oryginaly w lepszym stanie niz twoje.Adam, motady już przerabiałem... meeega drogie te ustrojstwa, używek, też niezbyt wiele.Najwięcej używek i nówek w US, ale jak już wspomniałeś dochodzą spore koszty wysyłki, no i pewno cło mi dowalą :( Patrzcie na to:http://www.ebay.com/itm/290712128470?item=290712128470&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item43afcb0bd6&vxp=mtrJakie Wasze opinie w temacie?Cena niezła, przesyłka prawie 50% ceny no i + cło (ile mi tego mogą dowalić?), ale mimo wszystko mam wydech konkretnej firmy w granicach 50% ceny Motada/Marvinga z UK... Dobra! Kupiłem używki od GSX 750 ES, najwyżej będzie rzeźbienie w g*wnie :DA kto wie, czy na przyszły sezon nie wjadą takie V&H. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi