pdasiek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, nie obraźcie się, ale ileż można spuszczać się nad GSX-F? Przecież nie jest tajemnicą, że ten model to stylistyczna klęska w każdym calu. Nawet jakby go złotą nicią opleść, to i tak będzie dalej jajko... Jestem na nie. Wg mnie jajko po lifcie ze zmienioną tylną lampą jest jednym z ładniejszych turystyków w tym przedziale cenowym. Co do prowadzenia to słyszałem tylko same dobre opinie, sam kilka razy jechałem ale po kilkunastu kilometrach ciężko coś ocenić. JAJKA dobre są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Podoba mie się ta jak że konstruktywna krytyka.Jedziecie po GSX jak po skarpecie a większośc z Was zaczynała na tym motocyklu. Do czego zmierzacie ? Nie robić ich - niech każdy od razuwsiada na R1 ? i 30 % na pierwszej prostej rozpędzi się do 180 i już nigdy tego nie powtórzy bo nawet nie wyhamuje w porę. Nie robię tego by narzucać wam swój styl. Lubię jajka i chcę robić motocykle które będą pomagały " nowym " kierowcom wchodzić na nasze drogi z rozsądkiem po czym po ślizgach , i stłuczkach wrócą do mnie a ja im nadam nowego życia i tak w koło. :cool: ps. potrzebuję siedzenie nowe jak ktoś ma niech pisze na PRV. :cool: Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ale w GS nie ma co malować :) Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dobra, nie ma co się spinać, na wszystko się znajdą chętni, kwestia ceny. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Daj cenę i biorę go natychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Daj cenę i biorę go natychmiast! Nowa zabawka na tor? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bardzo ładnie się prezentuje :-) Właśnie, że GSXF w tej budzie świetnie wygląda, przynajmniej jest to kawał maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Panie, nie ważna cena, bierę! :icon_razz:A potem w domu gadka: "No, to kupilimy motór"... Edytowane 14 Czerwca 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 jaki łapczywy :ohmy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 CZEŚĆ, zmuszony jestem Pilnie sprzedac mojej " JAJKO " w kolorze Biała Perła po metamorfozie - nie jest to ogłoszenie komercyjne poprostu potrzebuję Pilnie kasę. Oferty kierujcie na PRV lub tel. 608 302 113 DO Moderatorów : Proszę o nie blokowanie Postu bo potrzenuję pilnie KASY! Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 O Panie malowany, pewnie po trupie z niemiec ;-) Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi