Limo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie wiecie czy można na miejscu zmienić oponę? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dostałem maila od organizatora że jest zmieniarka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ostatnio chłopaki z Łomży mieli swój sprzęt, więc teraz pewnie też go zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 śmigam trochę, w tamtym sezonie 9 miejsce w generalce w 600 a ostatnio 4 miejsce w wyścigu ;)zobaczymy jak będzie teraz w niedzielę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ostatnio w 600 to chyba nie było zbyt dużej konkurencji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Powiedz to samo Szkopkowki i Zielińskiemu :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 oni to wiedzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jutro pakuję kermita na busa, w niedzielę rano dopakujemy w Wawie i uderzamy :) Kurczę, jak czytam jakie tam ściganty śmigają, to o jakimkolwiek wyścigu można zapomniec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pierwszy raz to na spokojnie, nie ma co się spinać ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 jak bedzie z pogoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Na dzień dzisiejszy meteo.net pokazuje deszcz w białej od ok. piątej wieczorem w niedzielę ale jutro może jeszcze inaczej pokazywać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 nom ostatnio nie było dużej konkurencji, jechało 7 motocykli w 600tkach, a mój najlepszy czas wyszedł 2:14pogoda Panowie tutaj jest taka ze dzisiaj od rana świeci słońce i jest ponad 20C, wczoraj w ciągu dnia popadało przez pół godziny i wieczorem przyszła burza, wydaje mi się że i jutro może byc podobnie, także nie ma co się obawiać tylko przyjeżdżać i się ścigać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 O mam prośbę napisz rano jak tam u was pogoda to będę wiedział czy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 no i jak ekipa? jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 w sobote były nici z jazdy, bo przyszła taka zlewa, że niezłe jezioro się zrobiło na padoku :Pchłopaki podziałali coś z kałużami na torze, porobili jakieś rowy melioracyjne i dało rade jeździć w niedziele od rana :)ale ok 15 oczywiście znów deszcz :/ja jeszcze wyhaczyłem kałuże na torze i poszedłem w trawe, bo nie dałem rady wyhamować z mokrymi oponami i mogłęm zapomnieć o wyścigu, bo nie zdązyłem moto poskładać :/no i z soboty na niedziele na padoku niezła impreza była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi