ajriszkofi Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hej chłopacy, czy któryś z Was jadących po raz pierwszy mógłby wpisać kiviego jako osobę polecającą? Nawet jak już wysłaliście formularz, to zmiany zawsze nanieść można i wysłać jeszcze raz :)Zaoszczędzoną kasą oczywiście się dzielimy po równo, zawsze to te 40 parę złotych zostanie w kieszeni (lub raczej w baku :) )Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 To może ja się zgłoszę jako Daniel P.Droza? ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeszcze jedno bo nie wiem czy jechac na golasa czy wziąć torbę.Wode i coś do jedzenia kupie na miejscu czy torbe na zadupek lepiej brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzxr Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeszcze jedno bo nie wiem czy jechac na golasa czy wziąć torbę.Wode i coś do jedzenia kupie na miejscu czy torbe na zadupek lepiej brać?Ja biore chociazby na ciuchy ktrore na trase rano zaloze a pozniej tzreba zdjac. No i inne mnijesze graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Potwierdzam. Było zajebiście. Dzięki ekipo :biggrin: Kivi ma flaszkę obiecaną za to, do realizacji w Borkach :biggrin: Edytowane 16 Września 2012 przez zakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Ale się naje**emy :bigrazz: Edytowane 16 Września 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fajowo - pisać teraz jak było, jakie wrażenia i w ogóle... :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Ty nie rób podchodów tylko wal prostu z mostu, że chcesz czasy znać :P . Biała jest spoko, fajnie że kolejne osoby się przekonały. Edytowane 16 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Było super. Czas poprawiony na 2:16. więc jest coraz lepiej:)Wyjazd mega fajny. Mam nadzieje, że za dwa tygodnie pogoda dopisze i będzie można zamknąć pierwszy sezon na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A właśnie mam gdzieś czasy, za to bardzo mnie interesuje opinia na temat toru i wrażenia z jazdy. Po prostu jestem ciekawy, czy mamy podobne odczucia co do nawierzchni, układu toru, bezpieczeństwa i ogólnie samej imprezki :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 U mnie niestety chu*owo. 2 sesja i koniec jazdy. Tak jak w Radomiu miesiąc temu - Wyjechałem na zimnych oponach i oczekiwałem przyczepności w 2 okrążeniu.Dekiel przetarty olej zleciał i koniec jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No niestety przy takiej temperaturze (szczególnie w nocy) to już trzeba uważać, asfalt się nie nagrzewa tak, jak w lecie... Właśnie się zastanawiam, do jakiej temperatury można w miarę bezpiecznie upalać po torze, nawet stosując koce. Dobrze, że się nie poobijałeś! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Opony nawet nie były ciepłe. Głupi niestety musi uczyć się na własnych błędach.Pod koniec miesiąca urlop więc szanse na ciekawszy wyjazd torowy chyba w nowym sezonie.Szkody w moto wydają się powierzchowne - dekiel, nóżka od sprzęgła i chyba tylko tyle. Mechanik potwierdzi.Gorzej z kombi, nie wiem czy do odratowania będzie. W przyszłym roku bez przyczepki, kocy i kompletu crashpadów nie wyjeżdżam.Zastanawiam się też nad zmianą R6 2004 na gixa600 np 2006-2007 rok. Musze też zmienić nastawienie. Powoli w skupieniu do przodu, a nie na luzie jak na wesołym miasteczku. edit: doszedłem do wniosku, że YUBY jakąś klątwę rzuca. Widziałem go 2 razy i jak go tylko zobacze to zaraz gleba. fuk!!! Edytowane 17 Września 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jak nie masz koców, to pierwsze dwa kółka jedziesz w takim stylu, że dajesz dużo gazu na wyjściach, dużo na heblu, ale małe złożenia. Jak jest lato w pełni, to wystarczy nawet jedno, no ale teraz już asfalt jest zimny. Szkoda.A tak właściwie, to puścił przód czy tył? Jak to było? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Na Białej w tym zakręcie z prostej startowej w lewo jak pojedziesz szeroko to jest nierówność, na której rzucało większość motocyklistów, którzy dali więcej gazu. Dałem za dużo gazu, tył puścił i wyprzedził przód. Najprawdopodobniej się przestraszyłem i przyhamowałem jak mnie rzuciło, odciążyłem tył i nie było już co ratować. Tego przyhamowania nie jestem pewien ale chłopak z widowni powiedział, że wydawało mu się że stop się zaświecił. Ja mam cały czas 2 palce na hamulcu i to może jest błąd, bo odruch hamowania mógł zadziałać bez mojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi