jimi11 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja bym się pisał ale nie tygodniu.Moto zostawić na przystanku.Wsiąść pojechać w ta i we wta wysiąść i w siodle odjechać.Spoko by było To jedyna sensowna opcja w tym temacie. Zaparkowac kilka motocykli na przystanku, pojechac autobusem, wysiasc, kazdy na maszyne i odjazd. O ile mandatu juz nie bedzie za parkowanie na przystanku :biggrin: A tak wogole to po co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) A tak z DU.YTakie otak co by ludzie we wsi gadały :) Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A co powiecie na metro wsiąść na Kabatach ( tam jest duży parking przy Tesco) moglibyśmy zająć miejsca w jednym z wagoników, później przesiąść się w centrum i wrócić na kabaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To ilu chętnych już jest? Dwoje? Bo założyciel tematu raczej odpada bo już się nie zjawił tutaj. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A po co zostawiać moto na przystanku? Do niskopodłogowca da się spokojnie wtoczyć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 To byłoby już za mocne :) sama jestem użytkowniczką transluda i nie chciałabym takiej akcji.... może nich inny się także wypowiedzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Limo rewelacyjny pomysł ! Tiry na tory a motory w autobusiory ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A jaki cel ma ta akcja? Zeby wsiąść w ubraniu na moto do autobusu, metra czy tramwaju i wzbudzić zainteresowanie?Nie kumam troszkę tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Bo teraz jest moda na flaszmoby, to takie hipsterskie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja już jestem hipsterką według Lefcia bo sushi piwem zapijam:) ale będę wam z całego serca kibicować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A okulary hipsterskie masz? To podstawa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A okulary hipsterskie masz? To podstawa. Dokładnie, koniecznie Łejfarery, fryzura na cebulę, trampki i szalik na szyi obowiązkowy w ciepłe dni :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 myślę, że podołam temu wyzwaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi