kivi Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ej, gratulacje :D Myślę, że w klapkach było by bardziej stylowo, na litrze.Najlepsze jest to obok numeru startowego. Koleś zapisał sie do A, a potem poprawili predyspozycje na C :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Oj tam oj tam - chłopak ma poczucie własnej wartości. I dobrze :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 co to za wajcha z tylu ?? limit pochylu w klasie C? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Za te wajchy podobno wyleciał do C... Edytowane 24 Maja 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jeśli chodzi o odzież ochronną, to dla przykładu podam wymagania z Ułęża. Każdy uczestnik był sprawdzany, czy posiadał pełny kombinezon motocyklowy. Kombi musiał byc wyposażony w wszystkie protektory. Ba! sprawdzali na garnkach atesty ! A jeśli chodzi o tego klienta ze zdjęcia poniżej, to nie ma w ogóle pytań. W Ułężu szedł jak poparzony. Młody człowiek ma talent do zap***a/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To przeciez Rafał, megatalent z Lublina. Chłopak jest dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Najlepsze jest to obok numeru startowego. Koleś zapisał sie do A, a potem poprawili predyspozycje na C :).... i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Do wszystkich "specjalistów" z poprzedniej strony-Polecam wam przyjechać,popatrzeć jak wygląda impreza i dopiero komentować...bo to co reprezentowaliscie na poprzednej stronie jest żałosne...zwłascza pisze to do użytkowniczki Piórko która twierdzi,ze jej opinie są konstruktywne heheheh-mało tego sugerujesz się artykułem Łowcy...który nie chu chu nie jest obiektywny-zresztą jak juz to jest stwierdzone w komentarzach pod jego artukułem wykazał się brakiem profesjonalizmu (łącznie z tym,ze pare lat wczesniej sam oferował treningi w modlinie,ale to taka drobnostka)....powiem tak,proponuje nie przywoływać artykułu Łowcy przez osoby które nie mają o tym kompletnego pojęcia....A to,ze ktoś jezdzi w spodniach motto-które są spodniami motocyklowymi(tylko na wierzchu jest jeans) pod spodem kevlar-nie widze nic w tym zlego jezeli ma ochote sie poturlać po winklach w najwolniejszej grupie...no tak zapomniałem ze wiekszosc osob z tego forum schodzi tylko i wyłącznie na kolano i ładuje się 180 w winkiel...to dalej mowi duzo o osobach ktore w ten sposob skomentowalo te imprezy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zaraz tu paru na Urlop wysle co by ochłoneli!!!! Spokój mi tu!!!!! p.s. 50 km ode mnie ...... hmmm..... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi