Rabbit Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jedno słowo na priva do Dominika i znaczek jest.Przynajmniej tak se załatwiłem. Tyle samo roboty co wpisanie się na listę która do niczego. A znaczek musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Rabbit, można i tak i tak...Ja piszę jak być powinno.A to oznacza, że winna właśnie tu gdzie jest lista pojawić się informacja o wpłacaniu na podanekonto określonej kwoty za co otrzymuje sie znaczek i tu winna być fota i wszystko jest jasne...Załatwianie na naszym forum to jak za komuny... poj... ne.chyba, że to mają być ukryte ''dochody'' a to było by po niżej mojego postrzegania naszych zasad...Duże przekręty zaczynają się od małych szwindli do których mam genetyczne obrzydzeniei nie chcę aby na mnie trenował jakiś następny prezes amber gold-a bo przecież z skądś musiał się wziąć :( Nie chcę nikogo obrażać ale sprawa wygląda kulawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 OjZa krótko tu jestem, albo mój mózg za mały.Nie ogarniam tego co napisałeś.konto, kwota, dochody, fota... :ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Vin, chodzi o znaczek przy avatarze, no money at all... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 nie chcesz nikogo obrażać, ale w razie czego zrobisz to już teraz, żeby mieć z głowy? stary, wyluzuj, albo zrób przelew na większą kwotę, to przeskoczysz kolejkę ;)nie wszystko jest na sprzedaż, jak motór z allegro czy innego salonu. proponuję setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Od urodzenia uważałem, że chodzi o znaczek-naszywkę na koszulkę by łatwiej było sięrozpoznać na zlotach :biggrin:Nie ma tego złego... Po tym zamieszaniu wszyscy bez dodatkowych próśb - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżkiodnajdą przy swoim avatarze upragniony znak w/g listy, oczywiście :)A gdyby jednak coś poszło nie tak to. jak proponuje Jaroslav, można pocieszyć się setką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To jest wreszcie pierwszy kandydat na moda zastępczego.VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Był kiedyś wątek o naszywkach grupy HD - naszywki z nickami z FM, ale nie pamiętam, czy było duże zainteresowanie. Sama lista i znaczek przy awatarze to potwierdzenie przynależności do grupy HD na forum. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 żeby było jasne - chodzi mi o 100 km po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Rabbit- wypluj Twój ostatni tekst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Spokojnie.Do tego Dominik założył osobny temat. zeesztą widzisz że zero odzewu :)Tylko ja Cię popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ten brak odzewu to bardzo dobra wiadomość :biggrin:Dominik a jak, oprócz listy, poproszę na forum a nie na prw to znaczek pojawi sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gduk13 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) VinJa zrobilem rok temu naszywki i jeden kolega z forum sie podjal zrobienia ich ale wyszla zbyt duza i troche to nie bardzo bylo ok. Kolory tez byly kiepskie. Ja mialem w planach aby naszywka byla srednicy 5-6 cm i w rozdzielczoscj "HD" :-). Jak chcesz to Ci wkleje pozniej fotke bo ogolnie sie podobala wiec ewentualnie mozna by wrocic do ponownego ich zrobienia tylko w dobrej jakosci. Co do zastepczego moda to na forum jestem codziennie, na kompach sie znam tylko nie mam doswiadczenia w tym " modowaniu" ale jakby nikogo nie bylo chetnego to ewentualnie moglbym sie podjac zadania bo mysle ze jakos to skomplikowane nie jest. :-). Pozdro. Edytowane 21 Marca 2014 przez gduk13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Zapoda, j może akurat z wsparciem innych, którzy sie na tym znają coś się ulęgnie.Fajnie było by po wielu wierszówkach spotkac się w realu :) i ciachnąćbrywara albo coś mocniejszego ;)Są firmy, które robią na zamówienie może warto sięgnąć po nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Co do zastepczego moda... moglbym sie podjac... No to już, wysuwam kandydaturę. :lalag:Myślę że powinieneś w kilku punktach jakoś przedstawić swój program - cele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi