Vector Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witajcie :) Naturalną koleją rzeczy jest połączenie się z tą lepszą połówką na resztę życia... I takie tam głupoty :bigrazz: Chciałbym zaprosić, tych którzy będą mieli ochotę wpaść, narobić hałasu, spalić laczka i postraszyć przechodniów. Jak będziecie mieli ochotę wpadnijcie, odprowadzicie nas z pod kościoła pod salę :) Ja gwarantuję Wam słodycze, placki i Coca Colę :) Dla każdego, który przyjedzie. Dla największego drania przewiduję flaszkę :bigrazz: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Vector!Kurcze,to będzie ogromna strata dla świata motocyklowego;)Winszuję,i składam najszczerze zyczenia juz teraz. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Waryjot - dziękuję :) :flesje: Jeszcze do końca chyba to wszystko do mnie nie dociera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie pozostaje nic innego, jak złożyć najszczersze kondolencje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Waryjot - dziękuję :) :flesje: Jeszcze do końca chyba to wszystko do mnie nie dociera ;) To prawda, nie napisałeś nawet kiedy i gdzie dokładnie :D . Dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, udanego wesela i dużo szczęścia. Edytowane 5 Maja 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego i oby wyszlo na zdrowie! Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Hahaha, widzicie jaki zakochany :laugh:Ślub ma się odbyć 16.06.br o godzinie 16, w kościele pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa, w Śremie :) Dajcie ostro czadu, Iwona kocha motocykle bardziej niż Patryk :icon_twisted: :icon_mrgreen: :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego :flesje: szczęścia i powodzenia haha :biggrin: a wieczór kawalerski kto organizuje ? :happy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Tak wszystkiego najlepszego i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Żegnaj Vector...spoko kumpel-kawaler byłeś. Wszystkiego naj. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Hahaha, widzicie jaki zakochany :laugh:Ślub ma się odbyć 16.06.br o godzinie 16, w kościele pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa, w Śremie :) Dajcie ostro czadu, Iwona kocha motocykle bardziej niż Patryk :icon_twisted: :icon_mrgreen: :P Mój Ty Kochany Naczelny Fotografie :) Boa mnie wyręczył, wybaczcie, ale ze stresu wypadło mi z głowy :D ;) Dziękuję wszystkim za życzenia i kondolencje :D A kawalerski... :bigrazz: Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dajcie ostro czadu, Iwona kocha motocykle bardziej niż Patryk :icon_twisted: :icon_mrgreen: :P A skąd tak dobrze znasz Iwonę?? :D Najlepszego Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A skąd tak dobrze znasz Iwonę?? :D Najlepszego Vector Dzięki, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Gratulacje ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Też masz pomysły chłopie ...... pobaw sie jeszcze, podymaj, poszalej a potem Slub :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi