rafael Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ATK 700 spełni wszystkie oczekiwania78PS w 2T :blink: Chcesz żeby syn zrobił tatusiowi kuku? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przecież tatuś lata ostrą 450 i ścigaczem 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dzis jezdzilem Katem 520 sx od brata. I jak zawsze uwazalem ze nie ma dla mnie mocnego sprzeta w enduro to teraz jestem innego zdania. Musze troche godzin najezdzic zeby sie przyzwyczaic bo podeszlem do tego jak do kazdego motoru tego typu. Dawaj ile wlezie i jak bardzo bede miec w pory narobione. Wiec nie wiem po co wam tyle KM w terenie. Dla mnie CRF 450 przy tym sxie to syrenka przy mercedesie pod wzgledem osiagow ale jak jestescie takimi hardcorami to prosze bardzo. Sa sprzety 2t 600+ albo wezcie sobie husaberga 650. Na tym jeszcze nie mialem okazji jezdzic ale domyslam sie ze bedzie jesze wiekszy kop. EXC ani 520 ani 530 nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak ten sx dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) tyle ze później na takim sprzecie troche wstyd dostać baty od goscia wjezdzonego w 125, moc jest niczym bez kontroli :D u nas jest tez taki miszcz na crf450, akrapovicu, innych mapach itd, ale co z tego jak mięknie za gosciem na 20 lat starszej cr 125 Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jade dziś do niemiec (po egzaminach) i zamierzam kupić mu motor. Nie na jego prośbę zakladalem temat . Spytałem sie go i sam sobie kupi africe twin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Temat do zamknięcia bo to jakaś szyda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi