Techniacz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 No a wiec jak co niektorzy wiedza, z pewnych zaistnialych powodow niedlugo kupuje sobie nowe owiewki na przod do simsona. I teraz nie wiem czy znajde taki kolor jaki mam rame, czy tez moze oddac cala rame do piaskowania, a potem ja pomalowac na inny kolor i odrazu owiewki na taki sam :evil: A wiec mam pytanie do was jak sadzicie co lepiej zrobic, poszukac takiego samego koloru do owiewek, czy pomalowac calosc na inny zupelnie kolor? Jesli to drugie to na jaki (najlepiej ze zdjeciem takowego koloru :(). Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 o ile dobrze pamietam (w podpisie nic nie widze) to masz SR50 a te simsonki wedlug mnie najladniejsze sa w kolorze żółtym! :evil: moj kuzyn ma takiego i do tej pory jeszcze zadnego zoltego poza tym co on ma nie widzialem. jezeli bys przemalowywal to zastanow sie nad tym kolorem bo sadze ze bardzo ladnie wyglada. obejrzyj sobie fotke i sam stwierdz czy ci sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Nom żółte wyglądają jakoś tak naturalnie, ten kolor pasuje bardzo do SR. Moj kolo też ma żółtego :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 no moim zdaniem ten pomysł jest chory.. Chcesz malować cały moto tylko po to zeby sobie kupic owiewke pod kolor..???? Dla mnie to Strasznie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 no moim zdaniem ten pomysł jest chory.. Chcesz malować cały moto tylko po to zeby sobie kupic owiewke pod kolor..???? Dla mnie to Strasznie dziwne skoro juz bedzie malował owiewki to mozna odswiezyc rame, bo za duzo to malowania tam nie jest (tylko ze trzeba całe moto rozebrac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jesli masz okazje to już leć za ciosem i maćkaj wszystko , jeszcze jak dasz kolor inny niz poprzednio to poczujesz się jak na nowym moto :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 A teraz mam pytanie :())) Przed malowaniem ramy, najpierw zeby moc nalozyc nowy lakier bede musial ja oddac do piaskowania, a potem do lakiernika ? Raczej sam nie chce tego robic, poniewaz chce by to wygladalo ladnie :(. I jeszcze ile moge zaplacic za piaskowanie i lakierowanie ramy, i ile za lakierowanie owiewek (no bo nowe owiewki trzeba tylko pomalowac o ile wiem :D).Pzdr Ps. Jeszcze sobie przypomnialem o podnozkach tych calych na nogi :evil: Je tez trzeba by bylo oddac do piaskowania i lakierowania. A wiec jezezli ktos by mogl podac ceny te wyzej co pytalem to jeszcze do tego te podnozki by mogl doliczyc :PPPP Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Witam! Żółty Simson mmmm po prostu miodzio. Miqun dzięki za reklamę kuzynie.Niedługo mam zamiar pozegnac sie z moim SRem :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 o wlasnie to to jest ten moj kuzyn ktorego simson jest na zdjeciu :evil:sorry ze tak bez pytania umiescilem ale stwierdzilem ze chyba nie bedziesz mial nic przeciwko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Polakieruj sobie simsona na zajebisty kolor monza red, jest to lakier który sie mieni. fajny efekt. :evil: lecz ten lakier jest drogi :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Za piaskowanie niedasz więcej niż 40-50zł. A co do koloru to ja bym dał niebieski metalik, jak by jeszcze perła była to było bit git :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 CZARNY MAT :evil: :( :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 CZARNY MAT :evil: :( :!: :!:Równierz jestem zwolennikiem tego koloru, ale uważam, że do tego modelunajbardziej pasuje taki kolor, jaki miał Techniacz. Sam się zastanawiałem, czy nie machnąć swego sprzęta na czarny mat, ale takie małe motorowery ten kolor przytłacza. Przynajmniej według mojego (skromnego) poczucia estetyki. Dpoisane: No chyba, że mi się rozmyśli :twisted: wtedy będę miał czarną maszynę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja swojego Sr 50 mam na czerwony metalik pomalowanego i nawet fajnie wygląda :lol: tylko ja też musze owiewke malować bo mam przerysowaną :cry: zreasztą sami oceńcie ten kolor (tylko na zdjęciach simson brudny :cry: jak jest czysty to lepiej wygląda 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 A co sadzicie o takim kolorze? :Tak wogle osobiscie to sie zastanawialem tez nad czarnym i zielonym takim jak kawasaki ninja takim wyrazistym zielonym :crossy:))Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi