serwer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 co to nie będzie, sprawdze i dam wam znać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Można zacząć od sprawdzenia napięcia na pompie przy postoju, zawsze to jakaś prosta wykładnia. Mi ewentualnie przychodzi jeszcze do głowy czujnik prędkości ale nie mam pojęcia jak jest w tym moto rozwiązany. Do sprawdzenia by była wiązka i czyszczenie czujnika (u mnie akurat lubi obkleić się smarem z łańcucha). Serwisówka będzie potrzebna, wtrysk to niewdzięczne bydle przy diagnostyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwer Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 niestety,okazało się że jest walnięta skrzynia biegów. Znaczy zjechana zębatka 2 biegu. Poprzedni właściciel musiał ją baaardzo mocno katować na 2 biegu.....az żal dupe ściska :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 niestety,okazało się że jest walnięta skrzynia biegów. Znaczy zjechana zębatka 2 biegu. Poprzedni właściciel musiał ją baaardzo mocno katować na 2 biegu.....az żal dupe ściska :(Czyli już silnik na stole rozebrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nie czepiam się jednak wychodzi na to, ze błędnie opisałeś problem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nie czepiam się jednak wychodzi na to, ze błędnie opisałeś problem.Dławienie a szarpanie jednak trochę się różnią :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwer Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dlaczego błednie, objawy sa jak opisałem. Mechanik z Nowego Tomysla zdziwiony, do tej pory nie mial takirego przypadku. Dla niego to bylo cos z zaplonem....jednak nawet on sie zdziwil ze to skrzynia. było jedno i drugie..i szarpanie i dławiemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mi się udało urwać ząb szóstego biegu. Łańcuch pękł w czasie jazdy :) ale objawy były inne. Po za tym mówiłeś o zakresie prędkości dlatego ja się pytam, jak mogłeś przegapić, że problem jest tylko na drugim biegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwer Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 kupiłem motocykl w lutym od pseudo przyjaciela, jednak uszkodzony. Gdy mówiłem mu o problemie, to pitolił ze pewnie chu*owe paliwo wlałem itd.Jednak po tankowaniu na innych stacjach dalej nie chodził jak trzeba pojechałem na serwis. Tam wyszło że to skrzynia, teraz koleś się już nie odzywa. Czyli wiedział, że władował mnie na minę...szkoda gadać....ch...j mu w oko!I tak, problem tylko 2 biegu, wywalona jest zebatka. Dzieki za rady chłopaki, i nie życzę nikomu takiego przyjaciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No, i problem rozwiązany. Kumpel fiut. Zrób dopisek [ROZ] w tytule tematu jak możesz lub napisz do moda żeby się tym zajął w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 jak mozesz to zrob fote uszkodzonej czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi