pdasiek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Koleżanka widzę ma dobre poczucie humoru :)Co do motorku to duży plus za Ninje, najlepsze moto heOstatnio 250-tki od kawy bardzo popularne wśród płci pięknej jako pierwsze moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Gratulacje :flesje: ! Fajny sprzęcik na początek - będzie Pani zadowolona :biggrin: :biggrin: :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ze swojego doświadczenia wiem że 1 motocykl smakuje najlepiej... Wszystko potem będzie niestety już nie takie samo. Tak więc ciesz się, bierz garściami tyle ile się da. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No pięknie ! Wszystko po kolei i z głową - to mi się podoba :D Udanego sezonu Ci życzę i zwyczajnie duuużo radochy z jazdy - pozdrawiam. Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Gratulacje i miłego śmigania życzę :)poza tym wiadomo, że czerwone są najszybsze ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ze swojego doświadczenia wiem że 1 motocykl smakuje najlepiej... Wszystko potem będzie niestety już nie takie samo. Tak więc ciesz się, bierz garściami tyle ile się da.Jak sobie pomyślę o moim pierwszym, krzywym GSie, a teraźniejszym motocyklu, tooo.... Nie zgadzam się :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 I ja również gratuluję :) fajnie, że jest nas coraz więcej :) bezpiecznego sezonu życzę i duuuuuużo radości z jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jak sobie pomyślę o moim pierwszym, krzywym GSie, a teraźniejszym motocyklu, tooo.... Nie zgadzam się Jak sobie pomyślę ile radości dawał mi mój pierwszy krzywy GPX z którego cały czas kapało i odpalał raz na 10 razy to nawet panigale w tym momencie nie dorównałoby tym emocjom. Te czasy już po prostu nie wrócą... nigdy. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsbethe Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Koleżanka widzę ma dobre poczucie humoru :)Co do motorku to duży plus za Ninje, najlepsze moto heOstatnio 250-tki od kawy bardzo popularne wśród płci pięknej jako pierwsze moto Dzięki. Jestem zadowolona z tego zakupu... bardzo... :) A poczucie humoru mam , a jakże!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 :lalag: :crossy: Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi