barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Więcej nie kupię polerowane moto Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kup sobie bladego na gaźnikach, ma mocną ramę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kup sobie bladego na gaźnikach, ma mocną ramę.jaka by nie była rama jak dostanie mocnego strzała to się jej troche może zepsuć - zwłaszcza na upsach :) No nic - autor niech szybko ogarnia temat ubezpieczenia, sprzedaje te zwłoki za bezcen i kupuje coś nowego :) Ale fakt faktem- fajer to dobry pomysł Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No właśnie 918 nie jest na upsach, a poza tym myślę że alu ramy Hondy są wytrzymalsze od Suzuki czy Kawasaki :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A mówiłem na początku, że to wygląda na spawane... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 widac nadlem materialu przy tym spawie.gon graty i pamietaj nie daj sie oszukac ubezpieczycielowipisma odwolawcze znajdziesz na stronie rzecznika ubezpieczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wziąłem kancelarię. Tak jak pokazywałem - rama była polerowana 2 właścicieli temu, wierzę, że poprzedni też o tym nie wiedział, a że się nie wyjebał, to się nie dowiedział Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 I przemalował całe moto od tak, bo mu się nudziło jeżdżenie oryginalnym?Pytałeś go, dlaczego został przemalowany? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W malowaniu oryginalnym był przerysowany z prawej i lewej. Przemalował z kaprysu, tak mówił. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pamiętam stare czasy i ludzi uśmiechających się do gościa któremu sprzedali bandita z krzywymi lagami . Potem gość ich bardzo polubił , nawet chatę im załatwił (tzn. że niedrogo).... wódki dużo wypili itp. Więc z waleniem w chu*a prosto w oczy , jak widać , da się zyć i nawet czerpać z tego korzyści . ostatnie ostrzeżenie od moderatora Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no nic teraz to juz po pisz co i jak z odszkodowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 4900zł za motocykl - szkoda całkowita, śmiech na sali. Wycenili sprawnego TLR-a na 7250zł :) Więc nie ma rozmowy nawet. Za ciuchy fajnie, bo 2100zł co mnie zadowala. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 odwołuj się na stronie rzecznika jest gotowe pismo odwoławcze tylko swoje dane podstawić jak nie pomoże załóż sprawę. byl ostatnio wyrok sadu najwyższego w sprawie ubezpieczęń bardzo dla nas korzystny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzięki Dr Artur, ale mam kancelarię, która zajmie się wszystkim ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ile biora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi