Vector Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wdupiemamto. Mam do gościa 450 km w jedną stronę a nie mogę się doprosić o normalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dostałem zdjęcia, w sumie nie wiem po co je tutaj wklejam, ale jeśli nie mnie to może komuś się na przyszłość przydadzą jeśli będzie zainteresowany bo maszyna wydaje się być w na prawdę wyjątkowo zadbanym stanie. O co chodzi z tym limitem załączników? Nie mogę dodać następnego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ale wy to macie problemu bozejedziesz podoba sie to bierzesz a nie spuszczasz sie jak baba w sklepie z butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ale wy to macie problemu bozejedziesz podoba sie to bierzesz a nie spuszczasz sie jak baba w sklepie z butami A to na forumie już rozmawiać nie można? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Bierz ten motor i opowiesz jak Ci się jeździ. Albo będziesz dissował Yubego, że nie miał racji, albo Yuby będzie dissował Ciebie, innego wyjścia nie ma ;)Ale nikt za Ciebie decyzji nie podejmie a tym bardziej nie poniesie za nią odpowiedzialności :PA jak chcesz wydać mniej to bierz supermoto :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Generalnie ja jestem zdecydowany :) Jedyny problem to to, że mam 450 km w jedną stronę, więc nie wiem na ten moment jak to ogarnąć, ale plan mi już kiełkuje ;) Jest w zajebistym stanie. A czy będzie gówno? Sprawdzę sam, chyba, że w międzyczasie pojawi się coś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 popytaj moze ktos na forum blizej mieszka nie słuchaj yubego tylko bierz tlr, bedziesz jezdził plebejskim r4? :P co do przebiegów:pisałem z gosciem na tym filmie i nie miał problemów a narobił ponad 70 000 mil co do cieknącego wysprzeglika to trzeba zrobic osłonke z przyssawki bo zbierajacy syf powoduje wycieki płynu, od 2003 roku suzuki montowało seryjne uszczleniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ja ja tez lubie litrowe V2 ale TLR to konstrukcja na rok 97/98 czyli miniona epoka, porownywanie masy i mocy do obecnych motocykli jest nie na miejscu.co z tego ze to kloc z nadwaga? Do latania po miescie wystarczy. jakies 1.5 miesiaca były 2 sztuki do sprzedania: jedna czarna a druga niebiesko-biała z carbonowym przednim błotnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Yuby, ja wiem co chcesz mi powiedzieć :) Wiem też do czego przyzwyczaiła Cię Honda. Tak jak napisałem już wcześniej po 1000RR wszystko na co wsiądę teraz będzie rozczarowaniem, ale jestem na to gotowy i wiem czego mogę się spodziewać. Ubolewam nad tym, że nie będę mógł już (na razie) doświadczyć tak kosmicznego pie*dolnięcia, że w majtkach mokro się robiło, ale ludzie to sprzęt za niecałe 10 tysi :) Poza tym za tyle to nie da się kupić żadnego sporta w przyzwoitym stanie. PS. Yuby, wszystko da się sprzedać, wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jest brzydka jak kupa. Jeśli się dogadamy i w międzyczasie nie pojawi się coś ciekawszego to pewnie wezmę tego TLR'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No masz :) A niech będzie, nie ma znaczenia, masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-motocykle-skutery-HONDA-VTR-SP1-RVT-W0QQAdIdZ377487221 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Kumpel mi podesłał coś takiego: http://moto.allegro.pl/suzuki-tl1000r-stan-kolekcjonerski-okazja-i2509733850.html Za taką śmieszną kase chyba warto brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 krzywer chyba chce sprzedać swojego nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi